Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μίχας Ορφέας

έως 30 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Αναλαμβάνω την διδασκαλία μουσικής παραγωγής σε αρχάριους και επαγγελματίες μουσικούς. Διδάσκω το Ableton όμως αν προτιμάτε κάποιο άλλο πρόγραμμα μπορώ να το καλύψω. 

Είμαι τελειόφοιτος του μουσικού πανεπιστήμιου Κέρκυρας και ασχολούμαι εντατικά με την παραγωγή 4 χρόνια. Μπορείτε να ακούσετε την δουλειά μου στο κανάλι μου στο Youtube, Soundcloud ή Spotify (Orfeas Music).

Φτιάχνω ηλεκτρονική μουσική (Psytrance, Techno, HipHop) και μπορώ να σας μάθω και μουσική θεωρία, βασική αρμονία, sound design, πως δομούμε ένα κομμάτι και βασική ηχοληψία (πως να ηχογραφείτε τον εαυτό σας π.χ.)

Προέρχομαι από οικογένεια μουσικών και ασχολούμαι με τη μουσική όλη μου τη ζωή.

Η μουσική παραγωγή είναι κάτι που το αγαπάω πάρα πολύ με αρκετό πάθος και θα χαρώ πολύ να μοιραστώ το δώρο μου μαζί σου :)

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μουσική είναι το μεγαλύτερο πάθος της ζωής μου. Είναι το όνειρο μου να ταξιδεύω και να παίζω τη μουσική μου ανά τον κόσμο. Γνωρίζω πολύ καλά το είδος μου και οι μαθητές μου είναι απόδειξη της μεταδοτικότητας μου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ο καλύτερος μου δάσκαλος. Δείχνοντας στους μαθητές μου τις γνώσεις μου παίρνω 2 δώρα. Μοιράζομαι το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο και παράλληλα ανακαλύπτω τα δικά μου κενά και μαθαίνω ίσως και περισσότερα πράγματα από τους μαθητές μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχω πολύ καλή αντίληψη της γνωσιακής κατάστασης του μαθητή μου. Μέσω της συζήτησης μπορώ να μάθω τι ξέρει ο μαθητής και που έχει κενά. Έτσι μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσουμε ούτε λεπτό μιλώντας για πράγματα που δεν θα εξυπηρετήσουν την ανάπτυξη του μαθητή και να αφοσιωθούμε στις ανάγκες του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές