Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πετράκης Γεώργιος

Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2014 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ με ειδικότητα στη Γλωσσολογία-Διδακτική της γερμανικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα και μεγαλωμένος στη Γερμανία, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών διαδικτυακά μέσω Skype σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας Α1-Γ2. 

⚠️ ΛΟΓΩ COVID-19 ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

  • Η τιμή για Α λεπτά. 
  • Τιμή στα 15 ευρώ /ώρα για εντατικά μαθήματα (αφορά μαθήματα από 4 φορές/ώρες την εβδομάδα και πάνω, αποκλειστικά για τα επίπεδα Α1-Β1). 
  • Ειδικές τιμές για γκρουπ 2 ατόμων και αδέρφια.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εφαρμόζω μεθόδους διδασκαλίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή, ενημερώνομαι με σεμινάρια για καινούριες μεθόδους διδασκαλίας και παρέχω επιπλέον διδακτικό υλικό με προσωπικές ή εξωσχολικές σημειώσεις. Τα βιβλία που χρησιμοποιώ είναι εύχρηστα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μαθητή κάνοντας το μάθημα ευχάριστο.

Η αγάπη μου για τη γλώσσα και η μεταδοτικότητά μου, φαίνονται από το πρώτο λεπτό.

Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στη γραμματική τόσο της γερμανικής, όσο και της ελληνικής γλώσσας, για τη σωστή κατανόηση και αντίληψη της ομοιότητας των 2 γλωσσών.

Επαγγελματική Εμπειρία

- Διδασκαλία γερμανικών, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης Εκμάθηση γερμανικών επιπέδου Α1& A2 σε ηλικίες 13-14 ετών.
- Διδασκαλία γερμανικών,  Ινστιτούτο Γκαίτε ( Goethe Institut Thessaloniki)  Εκμάθηση γερμανικών επιπέδου Α0 σε ηλικίες 7-8 ετών.
- Γερμανικά σε Κίνηση (Glossomobil), Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe Institut Thessaloniki) 3 χρόνια
- Διδασκαλία γερμανικών, Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εκμάθηση γερμανικών επιπέδου Α1& A2 σε ενήλικες για 1 χρόνο.

- 9 χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα σε Ελλάδα και Γερμανία δια ζώσης.

- 9 χρόνια εμπειρία σε Online διδασκαλία γερμανικών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Με ενδιαφέρει να μεταδώσω τον ενθουσιασμό που έχω για τη γερμανική κουλτούρα και γλώσσα στους μαθητές μου.Με ικανοποιεί να βλέπω τους μαθητές μου, τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά, να εξελίσσονται με τη βοήθεια και τις γνώσεις μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω τεστ επίπεδου (Einstufungstest) που κάνουμε μαζί για να δω γνώσεις και "κενά", συζήτησης αναγκών και στόχων (συζήτηση με γονέα, σε περίπτωση ανηλίκου) και προσωπικής μου εμπειρίας και αξιολόγησης.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
9

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

13 Κριτικές

Κάνω με τον Γιώργο μάθημα πάνω από 5 μήνες και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει!!! Πλέον ζω και εργάζομαι στην Γερμανία και με την βοήθεια του η ζωή μου είναι πιο εύκολη.... μπορώ να μιλήσω και να καταλάβω τι μου λένε πλέον στα γερμανικά. Είναι συνεπής στα μαθήματα και βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι εστιάζει στο πρόβλημα που μπορεί εσύ να έχεις!!! Όπως εγώ!!! Θα στο εξηγήσει 100 φορές μέχρι να το μάθεις!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Κουτσοβασίλης Παναγιώτης
11.12.2023

Εξαιρετικός καθηγητής και άνθρωπος. Πολύ ευγενικός, βοηθητικός και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από τη πρώτη στιγμή.Ζω πλέον στη Γερμανία και με βοήθησε πολύ να μπω στην καθημερινότητα γρήγορα και να μάθω εύκολα και σωστά ότι χρειάζομαι. Πάντα στην ώρα του χωρίς καθυστέρηση.. Οποτε  εαν έχεις ένα πρόγραμμα δεν χρειάζεται να βγαίνεις εκτός. Τον προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Σταθοπούλου Παρασκευή
28.11.2023

Ο κ. Πετρακης κανει μαθημα με τον γιο μου εδω και ενα χρονο. Ειμαστε παρα πολυ ευχαριστημενοι και εγω ως γονεας αλλα και το παιδι ως μαθητης του απο τον τροπο και το επιπεδο της διδασκαλιας του, την προσεγγιση του, την επαγγελματικοτητα αλλα και το ενδιαφερον, την κατανοηση και την ευελιξια επιλυσης οποιουδηποτε ζητηματος. Ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος και χαιρομαστε πολυ για την συνεργασια μαζι του, η οποια  ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχιστει με επιτυχια!

Βίκυ Γκότση
17.05.2023