Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουκουλάκης Δημήτριος

50 ετών
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Πτυχία
A.T.E.I. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πτυχίο - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2002 Επαληθευμένο
ΑΣΠΑΙΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πιστοποίηση - Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής Κατάρτισης 2014 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Καθηγητής Πληροφορικής με 20ετη πείρα και πιστοποιημένη παιδαγωγική κατάρτιση αναλαμβάνει προετοιμασία υποψηφίων πανελλαδικών εξετάσεων για το μάθημα του ΑΕΠΠ (Πληροφορική ΟΠΣ Γ Λυκείου).

Εκπαίδευση με ασφάλεια από απόσταση, πλήρεις ηλεκτρονικές σημειώσεις και συνεχής τεχνική υποστήριξη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στον προγραμματισμό Η/Υ είναι η εξασκηση της λογικής σας. Η γνώση αυτή κατακτάται μέσα από την πράξη και το αντικείμενο της πληροφορικής είναι ιδανικό για να το βιώσετε. Μέσα από την ικανοποίηση της επίτευξης μικρών καθημερινών στόχων θα φτάσετε στην τελική επιτυχία. Και σε αυτό το ταξίδι με την εμπειρία μου θα σας κάνω να αγαπήσετε τη λογική του προγραμματισμού. Επιπλέον σας προσφέρω πλήρη τεχνική υποστήριξη καθώς παρέχω μάθημα μόνο διαδικτυακά. Είναι η πεποίθησή μου ότι το μάθημα αυτό προσφέρεται πλήρως για διαδικτυακή μαθητεία καθώς από την εμπειρία μου η διαδραστική συγγραφή κώδικα και η αποτίμηση των λαθών σε ζωντανό προγραμματιστικό περιβάλλον είναι επιτομή στην ενίσχυση της μάθησης και την επίτευξη των στόχων μας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

20 έτη διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στη βαθμίδα του Λυκείου. Πτυχίο Μηχανικου Πληροφορικής από το Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Πτυχίο Παιδαγωγικής Επάρκειας από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης. Ενασχόληση με τις γλώσσες Python και PHP.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ένα από τα ομορφότερα λειτουργήματα καθώς εμπλέκει τον αλληλοσεβασμό, την αγάπη για τη γνώση, καθώς και μια απεικόνιση της ζωής ως καθορισμό και κατάκτηση στόχων. Η εμπειρία της διδακτικής μεθόδου μέσα από την πράξη είναι ανεκτίμητη και μεγάλο εφόδιο για το μέλλον ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εμπειρία μου με βοηθά να εντοπίζω τις αδυναμίες του μαθητή/τριας και να τον προσανατολίζω ώστε να τις ξεπεράσει μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία μέσω της θετικής αντιμετώπισης του λάθους. Το λάθος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς. Από τη στιγμή που θα το αντιληφθειτε αυτό, τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει να πετύχετε. Πάντα βέβαια με σεβασμό στο πρόγραμμα σπουδών και στους στόχους προετοιμασίας που έχουν στηθεί.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές