Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοπακάκης Μπέλμπας Οδυσσέας

έως 30 ετών
Πάτρα- Νόρμαν 94
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Αριστούχος τεταρτοετής φοιτητής στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του πανεπιστημίου Πατρών προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στα μαθήματα της Φυσικής και των Μαθηματικών.

Προσφέρονται μαθήματα δια ζώσης στην Πάτρα, καθώς και εξ αποστάσεως (διαδικτυακά).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όντας αριστούχος και στις 6 τάξεις του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών, καθώς και έχοντας βαθμολογηθεί με 19,8 και 19,7 στα δυο αυτά μαθήματα (Φυσική,Μαθηματικά) στις πανελλαδικές εξετάσεις, διαθέτω το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο για την ορθή και ολοκληρωμένη παροχή αυτών των μαθημάτων.

Επιπλέον, κάτι που με καθιστά ξεχωριστό είναι η διάθεση, αλλά και η ευθύνη που με χαρακτηρίζουν.

Επαγγελματική Εμπειρία

Κατοχή προηγούμενης εμπειρίας στη διδασκαλία Φυσικής και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Α' Λυκείου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επάρκεια που κατέχω τόσο στο γνωστικό κομμάτι των συγκεκριμένων μαθημάτων, καθώς και η εμπειρία -τόσο με προηγούμενους μαθητές μου, όσο και με τον μικρότερο αδελφό μου- αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για τους οποίους θα ήθελα να διδάξω.

Βασικός στόχος είναι η κατανόηση των μαθηματικών και φυσικών εννοιών και όχι η απλή αποστήθισή τους, γεγονός που καθορίζει τη σχέση των παιδιών με το γνωστικό αντικείμενο, αλλά και οδηγεί στην αποτύπωση της ουσίας των μαθημάτων αυτών.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός. Διαθέτει τους δικούς του ρυθμούς μάθησης, καθώς και εξατομικευμένο μαθησιακο στυλ. Πρωταρχικός στόχος είναι η αξιολόγηση του μαθητή και η εκτίμηση της ετοιμότητας μάθησης που κατέχει κάτα την έναρξη της συνεργασίας. Έπειτα, κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων παρακολουθείται η πρόοδος που σημειώνεται, επισημαίνονται τα αδύναμα σημεία των μαθητών και επικκεντρωνόμαστε στη βελτίωσή τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές