Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουκιώτη Σεμίνα

24 ετών
Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι αριστούχα απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γενική και Συγκριτική Γραμματολογία. Διδάσκω όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και εφαρμόζω καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Αναλαμβάνω μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς έχω σχετική εμπειρία και κατάρτιση από σεμινάρια. Σκοπός μου είναι η πραγματική αφομοίωση της γνώσης εκ μέρους των μαθητών και όχι η στείρα απομνημόνευση πληροφοριών. Επίσης, αναλαμβάνω καλοκαιρινά ενισχυτικά μαθήματα για όλες τις τάξεις, καθώς και αγγλικά σε πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις και βιβλία. Ισχύουν εκτπώσεις σε γκρουπ μαθητών. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι οργανωτική, πλήρως καταρτισμένη και με αφορά η πραγματική εξέλιξη των μαθητών και του επιπέδου τους. Εφαρμόζω εξατομικευμένη διδασκαλία και σέβομαι τις ιδιαιτερότητες των μαθητών, ειδικά όταν πρόκειται για μαθησιακές δυσκολίες. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δύο χρόνια εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Έχω εμπειρία σε όλα τα μαθήματα που παραδίδω, διαδικτυακά και διά ζώσης. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γνώριζα από μικρό παιδί ότι η διδασκαλία είναι το επάγγελμα που μου ταιριάζει. Στόχος μου πάντα είναι η μετάδοση της γνώσης με όλους τους δυνατούς τρόπους, αλλά και η διεύρυνση των οριζόντων των μαθητών, η γενική τους καλλιέργεια.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η συγγραφή ενός κειμένου (έκθεση) αλλά και οι απαντήσεις σε προφορικές ερωτήσεις συχνά καταδεικνύουν με ασφάλεια τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, όπως και τα κενά του. Τα πρώτα μαθήματα πάντα είναι διερευνητικά, ούτως ώστε να καταλήξουμε στην πιο αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές