Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μυλωνάς Κωνσταντίνος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

24 χρονών απόφοιτος Αγγλικού πανεπιστημίου στον τομέα της πληροφορικής και κάτοχος πτυχίων, βεβαιώσεων και διακρίσεων σε μεγάλο εύρος τεχνολογιών όπως .NET Framewoek, WordPress, Office Suite, Adobe κ.α. Έχω μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση φοιτητικών εργασιών πληροφορικής αλλά και στην εκμάθηση νέων σε γλώσσες προγραμματισμού, εισαγωγή στον προγραμματισμό, βοήθεια με προβλήματα,ασκήσεις και εργασίες απο γυμνάσιο μέχρι και πανεπιστήμιο. 

Το πτυχίο μου το πήρα με κατεύθηνση στο Game Development, άρα ο πιο δυνατός μου τομέας είναι κατα κύριο λόγο Unity Engine, Unreal, Godot κτλπ, κυρίως γράφοντας σε C#. 

Κατέχω γνώσεις και σε web (HTML, CSS, React, Bootstrap κ.α) αλλά και native android εφαρμογές Android Studio, Java κ.α

Πέρα από τον προγραμματισμό έχω lower, και proficiency από το γυμνάσιο, IELTS πιστοποίηση στα αγγλικά σε ομιλία και γραφή και 3 χρόνια μόνιμης κατοικίας σε πόλη της Αγγλίας. Μπορώ να προσφέρω βοήθεια σε μαθήματα, εργασίες αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών για όλες τις βαθμίδες εξειδίκευσης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πάθος για τον προγραμματισμό, την δημιουργία και την κίνηση περιέργειας για νέες γνώσεις είναι το βασικό μου κίνητρο και αυτό είναι που έχω σκοπό να μεταδώσω στους μαθητές. Είναι άλλωστε και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά όλων των ικανών προγραμματιστών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές