Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σιοπούλου Χριστίνα

έως 50 ετών
Αρμονία
Αθήνα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Δάφνη, Αργυρούπολη, Βούλα, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Νέος Κόσμος, Ελληνικό.
Πτυχία
Εθνικό Ωδείο
Δίπλωμα - Πτυχίο Διδασκαλίας Πιάνου και Δίπλωμα Σολίστ 2002 Επαληθευμένο
Εθνικό Ωδείο
Πτυχίο - Αρμονία
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου σε παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ετών, καθώς και σε ενήλικες όλων των επιπέδων. Διαθέτω  Πτυχίο Διδασκαλίας από το Εθνικό Ωδείο με βαθμό Άριστα , Δεξιοτεχνία και Δίπλωμα Σολίστ με βαθμό Άριστα από το Ωδείο Athenaeum. Διδάσκω επίσης Θεωρία της Μουσικής καθώς διαθέτω Πτυχίο Αρμονίας  από το Εθνικό Ωδείο με βαθμό Άριστα . Τα μαθήματα διεξάγονται τόσο στον δικό μου χώρο όσο και στο χώρο του μαθητή με την προϋπόθεση ότι διαθέτει κανονικό ή ηλεκτρικό πιάνο με 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα. Το μάθημα είναι απόλυτα εξατομικευμένο. 

Οι περιοχές στις οποίες διδάσκω είναι: Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Άλιμος, Αργυρούπολη , Γλυφάδα, Βούλα, Καλλιθέα. 

Η τιμή κυμαίνεται από 20 - 25 ευρώ/ώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η υπομονή και η μεταδοτικότητά μου, είναι δύο στοιχεία απαραίτητα στη διδασκαλία του πιάνου. Η αγάπη μου για το πιάνο και η ενασχόλησή μου με αυτό από την παιδική μου ηλικία ως μαθήτρια, καθώς και μετέπειτα ως καθηγήτρια, με εφοδιάζουν με σημαντική πολυετή εμπειρία και γνώση ώστε να μπορώ να το διδάξω σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες. Πιστεύω πως η σχέση δασκάλου - μαθητή είναι καθοριστικής σημασίας στην εκμάθηση του πιάνου. Είμαι πάντα φιλική, προσηνής και φροντίζω να δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα στο μάθημα έτσι ώστε ο μαθητής να αισθάνεται άνετα να εκφράζεται. Η καλή επικοινωνία, η καλή διάθεση και το χαμόγελο είναι βασικά στοιχεία στη διεξαγωγή του μαθήματος. 

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου .
  • Ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και θεωρητικών από το 1999 έως τώρα.
  • Καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών στη Μουσική Σχολή Νέας Σμύρνης , 2002.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία. Η αγάπη μου για τη μουσική και το πιάνο ειδικότερα,  με ώθησε να επιλέξω τη διδασκαλία του . Η αγάπη μου για τα παιδιά επίσης, με οδήγησε στην απόφαση να αφοσιωθώ στην διδασκαλία του πιάνου . Θεωρώ πολύ σημαντική τη γνωριμία των παιδιών με τη μουσική μέσω του πιάνου. Τα μαθήματα πιάνου αποβλέπουν ταυτόχρονα στη νοητική, πνευματική, συμπεριφορική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Το ρεπερτόριο που διδάσκεται είναι το πλουσιότερο στην μουσική εκπαίδευση.Το πιάνο πειθαρχεί το νου και την συμπεριφορά, δυναμώνει τους μύες, βελτιώνει ακοή, όραση και μουσικότητα και εξασκεί τον εγκέφαλο. Όταν μελετάμε πιάνο όλοι οι μύες του εγκεφάλου ενεργοποιούνται και παράγονται συναισθήματα ικανοποίησης, χαράς, πληρότητας ενώ ταυτόχρονα έχουμε ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, αντίληψης IQ.
 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αφιερώνω αρκετό χρόνο, με την απαραίτητη προσοχή που θα δώσω στον κάθε μαθητή, ώστε να τον γνωρίσω όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό θα συμβάλει στην καλύτερη διεξαγωγή του μαθήματος, που προσαρμόζεται στις ανάγκες, στις δυνατότητες , στις ικανότητες και τις περιστάσεις του κάθε μαθητή. ​Δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί στον κόσμο που να είναι ίδιο με το άλλο. Σημασία δεν έχει πότε θα μάθει ένα κομμάτι, αλλά να το μάθει. Το πιάνο - όπως όλες οι τέχνες - απαιτεί συντονισμό αμέτρητων νοητικών και σωματικών διεργασιών. Φροντίζω ο μαθητής να αισθάνεται άνετα και να  μπορεί να εκφράζεται έτσι ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και να του παρέχω τη καλύτερη δυνατή ποιότητα διδασκαλίας. Στην τέχνη δεν έχει τόσο σημασία ο βαθμός κλίσης, έφεσης ή ταλέντου, όσο ο στόχος, το πείσμα, η συγκέντρωση, η αφοσίωση, η συνέχεια, η συνέπεια και η επανάληψη. ΌΛΑ τα παιδιά έχουν ιδιαίτερες και μοναδικές δυνατότητες και ποιότητες. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
25

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

6 Κριτικές

Εξαιρετική δασκάλα!! Την διακατέχει απίστευτη μεταδοτικοτητα και αγάπη γι'αυτο που κάνει!!

Κυριακοπουλου Δέσποινα

Η Χριστίνα είναι μια καταπληκτική δασκάλα και ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Η κόρη μου απολαμβάνει τα μαθήματα καθώς η Χριστίνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χωρίς άγχος. Έχοντας μια μικρή εμπειρία και με άλλη δασκάλα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η κόρη μου έχει κάνει σημαντικά άλματα στις δεξιότητες της στο πιάνο ενώ παράλληλα το έχει αγαπήσει περισσότερο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Καμπύλη Αλεξάνδρα

Αγαπάει τη δουλειά της και είναι πολύ καλή σε αυτή. Έχει γνώσεις και εμπειρία στο να τις μεταφέρει σε άτομα όλων των ηλικιών. Η καλύτερη κυρία πιάνου. Σας ευχαριστω για όλα 

Πετρινακης Κωνσταντινος