Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναστασίου

23 ετών
Ψυχολόγος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Ψυχολόγος 2023
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι τελειόφοιτος της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα ψυχολογίας σε προπτυχιακές/προπτυχιακούς φοιτήτριες/ φοιτητές καθώς επίσης και δημιουργική απασχόληση και ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές/μαθήτριες δημοτικού και σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ολοκλήρωσα το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2023, με βαθμό πτυχίου 8.1. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών μου, ολοκλήρωσα επιτυχώς ένα εξάμηνο σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, Ιταλία. Σαν επιπρόσθετα προσόντα, δηλώνω πως έχω άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή της Ιταλικής γλώσσας, ενώ ταυτόχρονα, ασχολούμαι και με τη μουσική (Κρητική λύρα).

Γνωριζω το αντικείμενο σπουδών μου εις βάθος και έχω την ικανότητα, με την κατάλληλη προετοιμασία και αφοσίωση να βοηθήσω φοιτητές και φοιτήτριες ψυχολογίας στην επίτευξη των ακαδημαικών στόχων τους. Επίσης, καθώς λατρεύω τα παιδιά και έχοντας δουλέψει - συνεργαστεί μαζί τους, μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αφενός σε επίπεδο διδασκαλίας μαθημάτων και αφετέρου σε επίπεδο δημιουργικής απασχόλησης, όσο και σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Διαθέτω επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα ενσυναίσθησης, απλούστευσης εννοιών προκειμένου να γίνουν κατανοητές.Το αστείρευτο ενδιαφέρον για γνώση και η παράλληλη μελέτη από κοινού με τις επαναλήψεις, είναι πολύ σημαντικά εργαλεία επιτυχίας. Συνεργατικότητα στη μάθηση, διαδραστική και ισότιμη εκπαίδευση και η φράση ''thinking out of the box'', αποτελούν βασικές συνιστώσες στη δουλειά μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών μου, εκπόνησα την πρακτική μου άσκηση στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο. Επιπλέον, έχω εργαστεί για ενάμιση χρόνο στο τμήμα υποστήριξης του εκπαιδευτικού προγράμματος: ''ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝ. ΙΚΕ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ'', ως μέλος του συντονιστικού προγράμματος των δραστηριοτήτων στο ημερήσιο κατασκηνωτικό καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι μία διαδικασία αρκετά υπεύθυνη και από την πλευρά του δασκάλου και από αυτή του μαθητή, μιας και η σχέση είναι αμφίδρομη. Είναι πολυδιάστατη από την φύση της, όπως η γνώση κάθε αυτή αλλά και η ίδια η ζωή. Η διδασκαλία μου αρέσει καθώς αγαπώ την μετάδοση της γνώσης, η οποία εμπνέει, εγείρει την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Η αφοσίωση, η οργάνωση και η ταυτόχρονη μελέτη μπορεί να οδηγήσει σε ένα ταξίδι ενεργοποίησης της φαντασίας, απόκτησης γνώσεων, έκφρασης και δημιουργίας, αναστοχασμού και συνηδειτοποίησης 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια είναι μοναδικός/μοναδική. Αντιστοίχως λοιπόν, διαφοροποιούνται και οι ανάγκες αυτών. Ωστόσο, μέσα από το πρώτο μάθημα και με την κατάλληλη επικοινωνία, οργάνωση και μεθοδολογία μπορούν να συγκεκριμενοποιηθούν και να οδηγήσουν σε μία προοδευτική πορεία προσωπικής και πολυεπίπεδης εξέλιξης.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές