Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σαπονιδη -Στεφανια Σαμψω

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

(Μενω στο Παγκρατι). Εχω την εμπειρια να διδασκω τα εξεις, και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα, στο ιδιο Μαθημα!   I have experience teaching I.B. Diploma Visual Arts, Portfolio Preparation to study Art and Design in the U.K.(Higher Education), Theory and Practice, Art History, Studio Art, Painting, Mixed Media, 3D Art, Drawing, and more. How to develop your art in depth; projects and critiques. Abstract and Realism and other styles. Art Vocabulary, Art Conversation, Art Writing, Essays.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εχω διεθνη εμπειρια (Αγγλια, Καναδα, Ελλαδα). Στα Εικαστικα εχω εμπειρια και στην θεωρια και στο εργαστηριο. Παιδια και μεγαλους.

Καταλαβαινω τα διαφορετικα σταδια της παιδιας στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, τα πιστοποιητικα, και τις μεθοδολογιες. Κατεχω και το PGCE, το Βρετανικο πιστοποιητικο καθηγητη. Η κριτικη σκεψη ειναι κατι που τονιζω για να μπορει ο μαθητης/μαθητρια να αποκτησει αντικειμενικοτητα.και αναλυτικη σκεψη, και συγχρονος "emotional intelligence" ,  συναισθηματικη νοημοσυνη.

Επαγγελματική Εμπειρία

IB Visual Art στην Ελλαδα, Ανωτατη Εκπαιδευση στο εξωτερικο (Καναδα, Αγγλια), Εργαστηρια Ελευθερων Σπουδων, Αθηνα., Foundation Art για Ελληνες. 

Εκθεσεις ζωγραφικης μου στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επειδη η διδασκαλια ειναι κατι δημιουργικο, ταιριαζει με το επαγγελμα μου σαν ζωγραφος και εικαστικος. Ειναι ευχαριστο να βοηθας εναν ανθρωπο να ανακαλυπτει τις δηναμεις και τις δυνατοτητες του και να τα καλλιεργει με αυτοπεποιθηση. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μεσα απο συζητηση, απο δειγματα εργασιων του ενδιαφερομενο, ερωτησεις γυρω απο προβληματα, σκοπο, η πορεια του/της και το εκπαιδευτικο ιστορικο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές