Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πτηνοπούλου Λυδία

Γλωσσολογία και Διδακτική της Γερμανικής Γλώσσας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πτηνοπούλου Λυδία
Πιστοποίηση - Πρακτική άσκηση 2022
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικης
Πτυχίο - Γλωσσολογία και Διδακτική της Γερμανικής Γλώσσας 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια γερμανικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών

Η διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά.

Η τιμή για Α1, A2 και Β1 επίπεδο είναι 12 ευρώ/ώρα. 

Η τιμή για B2 επίπεδο είναι 17 ευρώ/ώρα.

Η τιμή για Γ1 επίπεδο είναι 20 ευρώ/ώρα.

-Χαμηλότερες τιμές για γκρουπ

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως παθιασμένη καθηγήτρια γερμανικών, επιδιώκω να μεταδώσω την αγάπη και τη γνώση μου για τη γλώσσα στους μαθητές μου. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία στη διδασκαλία γερμανικών και προσφέρω ατομική προσέγγιση σε κάθε μαθητή. Χρησιμοποιώ ποικίλες μαθησιακές μεθόδους για να κάνω την εκμάθηση ευχάριστη και αποτελεσματική. Επιπλέον, η εμπειρία μου στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον της γερμανόφωνης κοινότητας εμπλουτίζει την προσέγγισή μου στη διδασκαλία και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές μου και την εμπειρία μου, είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, απέκτησα ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τη γερμανική γλώσσα, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία.

Η επαγγελματική μου πείρα περιλαμβάνει την πρακτική μου σε ένα ελληνικό σχολείο στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στο πλαίσιο ενός πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος, προσφέροντας την γνώση μου στη γερμανική γλώσσα και τον πολιτισμό σε μαθητές που ήταν σε διαφορετικό πολιτιστικό πλαίσιο από το δικό μου. Αυτή η εμπειρία με έκανε πιο αφοσιωμένη στην ανάπτυξη ενός καλά στρογγυλεμένου προγράμματος μαθημάτων που να προσφέρει εξίσου στους μαθητές μου την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αγαπήσουν την γερμανική γλώσσα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία να μοιραστώ την πάθησή μου για τη μάθηση με άλλους και να επηρεάσω θετικά τις ζωές των μαθητών. Η ικανότητα να βοηθώ τους άλλους να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική για μένα. Η επιθυμία μου να εμπνεύσω και να ενθαρρύνω τους μαθητές μου να επιτύχουν τους στόχους τους είναι η κινητήρια δύναμή μου κάθε μέρα. Επιπλέον, η διδασκαλία μου με δίνει την ευκαιρία να εξελίσσω τις δικές μου γνώσεις και δεξιότητες και να μάθω συνεχώς καινούργια πράγματα. Πιστεύω ότι η διδασκαλία είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ικανοποιητικό επάγγελμα που μου επιτρέπει να συνεισφέρω στην κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης και της επίδρασης στις νέες γενιές.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κάθε μαθήτρια και ο κάθε μαθητής χαρακτηρίζονται από τις δικές τους, μοναδικές ανάγκες. Προκειμένου να εντοπιστούν οι ανάγκες αυτές χορηγούνται εκ μέρους μου τεστ, μέσω των οποίων εντοπίζεται το επίπεδο τους. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η Λυδία είναι υπέροχη καθηγήτρια! Ξεκινήσα πέρσι μαζί της μαθήματα γερμανικών και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερα και πήρα το Β1 και τώρα συνεχίζουμε για το Β2. Ξέρει πώς να μας διδάξει με κατανοητό τρόπο. Είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει και να σε ενθαρρύνει. Ευχαριστώ Λυδία! 

Τσατάκη Αλεξάνδρα
12.03.2024