Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ούστα Μακάριος

Νίκαια Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι ένας αφοσιωμένος και παθιασμένος καθηγητής πληροφορικής, με ένα βάθος γνώσης που αποκτήθηκε μέσα από την πορεία μου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το 2024, αναμένεται να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην πληροφορική και να αποκτήσω το πτυχίο μου.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει μια θεματική ενότητα που μου παρείχε τη διδακτική επάρκεια της Πληροφορικής για το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο, είμαι πλήρως προετοιμασμένος να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους μαθητές με ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα.

Η αγάπη μου για τους υπολογιστές και την τεχνολογία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και μετατράπηκε σε μια σφραγίδα του τρόπου με τον οποίο βιώνω και διδάσκω την πληροφορική. Η δυνατότητά μου να αντλήσω από προσωπικές εμπειρίες και να τις ενσωματώσω στο διδακτικό μου ύφος μου, με επιτρέπει να προσφέρω πρακτική κατανόηση της υποκείμενης τεχνολογίας.

Είμαι πεπεισμένος ότι η εκπαίδευση της Πληροφορικής είναι το κλειδί για το μέλλον και είμαι προσηλωμένος στο να εμπνέω και να ενδυναμώνω τους μαθητές μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ την πάθησή μου για την πληροφορική με την επόμενη γενιά και να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει ο κόσμος της τεχνολογίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές