Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μιχαηλίδης Άγγελος

Φυσικός
Πτυχία
Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - ΠΜΣ Φυσική με ειδίκευση Αστροφυσική 0 Επαληθευμένο
Τμήμα Φυσικής - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Φυσικός 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ (ΠΜΣ Αστροφυσική) - Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Πανεπιστημιόυ Ιωαννίνων, με βεβαίωση Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές τμημάτων που περιλαμβάνουν μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατέχω βαθιά γνώση του αντικειμένου μου, το οποίο αγαπώ πολύ και ήδη έχω εμπειρία και πολύ καλά αποτελέσματα. Έχω λάβει ειδική σειρά μαθημάτων από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να παραλάβω βεβαίωση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Έτσι έχω γνώση των μεθόδων που βελτιστοποιούν τη μάθηση.  Επειδή δεν είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία, έχω καλή επαφή με τα σχολικά δρώμενα και μπορώ να μπω στη θέση των μαθητών, να καταλάβω τις ανάγκες τους, και να προσαρμόσω τη διδασκαλία μου ανάλογα με αυτό. Είμαι πολύ καλός στο να κάνω τον μαθητή να καταλαβαίνει την ουσία του αντικειμένου που μελετά, και όχι απλώς να απομνημονεύει τύπους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές να κατανοούν τη μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων, να γνωρίζουν ακριβώς σε κάθε βήμα τι κάνουν, και όχι απλώς να δρουν μηχανικά χώρις επίγνωση του τι μαθαίνουν/λύνουν. Με αυτό το τρόπο καταφέρνουν και να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους, και εφοδιάζονται με εργαλεία επίλυσης προβλημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πέρα από τις σχολικές ασκήσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει Φυσική και Μαθηματικά σε μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσιο και Λύκειο). Έχω βοηθήσει φοιτητές σχολών Βιολογίας/Οικονομικών/Πληροφορικής να περάσουν μαθήματα όπως Γενική Φυσική, Ηλεκτρομαγνητισμός, Θερμοδυναμική, Κβαντική Θεωρία, Γραμμική Άλγεβρα, Ανάλυση και Διαφορικές εξισώσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Θέλησα να διδάξω γιατί έχω μεγάλο ενθουσιασμό για την επιστήμη μου και θέλω να το μεταδόσω στους μαθητές, βοηθόντας τους παράλληλα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Μιλάω στους κοντινούς μου ανθρώπους συχνά για θέματα της επιστήμης μου και όλοι μου λένε ότι είμαι μεταδοτικός, τα εξηγώ απλά και όμορφα, και τους μεταφέρω πάντα τον ενθουσιασμό μου. Συνεπώς η δουλειά που θα επέλεγα ούτως ώστε να στηρίξω οικονομικά το μεταπτυχιακό μου δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη πέρα από τη διδασκαλία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Προτού ξεκινήσουμε τα μαθήματα θα προηγηθεί μια συζήτηση με τους γονείς/κηδεμόνες του μαθητή και τον μαθητή. Σε αυτή τη συζήτηση θέλω να δω σε ποίο επίπεδο βρίσκεται ο μαθήτης και σε ποίο επίπεδο είναι διατεθημένος να φτάσει με τη βοήθεια μου. Αν το κρίνω αναγκαίο, μπορεί να ετοιμάσω ένα διαγώνισμα για τον μαθητή ώστε να δω σε ποία κομμάτια της ύλης χρειάζεται περισσότερη βοήθεια. Έπειτα, στα πρώτα μαθήματα βλέπω για κάθε μαθητή πώς αποκτά καλύτερα γνώση, κάνοντας τον να συμμετέχει ενεργά στο μάθημα και να προβληματίζεται, και όχι με εμένα να λειτουργώ ως αυθεντία. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές