Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανδρουτσόπουλος Βασιλης-Γιωργος-Αγιώτατος

Πτυχία
Πανεπιστημιο Πατρών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Εξερευνήστε τον Συναρπαστικό Κόσμο του Σκακιού με τον Προπονητή-Δάσκαλο Βασίλη-Γιώργο!

Είσαι έτοιμος για ένα ταξίδι γεμάτο στρατηγική, ανάλυση, και διασκέδαση; Ο Βασίλης-Γιώργος, με πάνω από 16 χρόνια αγωνιστικού σκακιού και 4 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, σας προσκαλεί σε ένα ΔΩΡΕΑΝ πρώτο μάθημα σκακιού online!

Οφέλη του Σκακιού:
Τα μαθήματα σκακιού δεν προάγουν μόνο τη δεξιότητα στο παιχνίδι, αλλά ενισχύουν και τη στρατηγική σκέψη, την ανάλυση, και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, το σκάκι προσφέρει ευφυία και ανάπτυξη, χωρίς περιορισμούς. Διατηρείστε το μυαλό σας ενεργό, απολαμβάνοντας τα οφέλη του σκακιού.

Κλείστε το πρώτο σας μάθημα τώρα και ζήστε τη μαγεία του σκακιού!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αν αναζητάτε έναν προπονητή που αγαπά το σκάκι και απολαμβάνει το διδακτικό έργο, τότε ο Βασίλης-Γιώργος είναι ο κατάλληλος για εσάς. Με πάνω από 50 μαθητές online και εκτεταμένη προπονητική εμπειρία, μπορεί να προσαρμόσει τα μαθήματα στον δικό σας ρυθμό εξέλιξης.

Αναπτύξτε τη στρατηγική και αναλυτική σκέψη, ενώ εξασφαλίζετε πρακτικές ικανότητες που θα σας ωφελήσουν στο σκάκι αλλά και σε κάθε πτυχή της ζωής. Κάντε το πρώτο σας βήμα στον μαγευτικό κόσμο του σκακιού - το πρώτο μάθημα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Επαγγελματική Εμπειρία

Με πάνω από 4 χρόνια προπονητικής εμπειρίας στο σκάκι, ο Βασίλης-Γιώργος έχει αναπτύξει μια ενδιαφέρουσα και πετυχημένη διδακτική προσέγγιση. Διδάσκοντας πάνω από 50 μαθητές μέσω online και παραδοσιακών μαθημάτων, έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εκπαίδευση σκακιστών όλων των επιπέδων.

Στην αγωνιστική σκηνή, ο Βασίλης-Γιώργος έχει αντιπροσωπεύσει δύο μεγάλους σκακιστικούς συλλόγους, συνεισφέροντας στην επίτευξη των στόχων τους.Με επιτυχίες όπως η 4η θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων το 2018 και διεθνείς συμμετοχές, ο Βασίλης-Γιώργος Ανδρουτσόπουλος αποτελεί κορυφαίο προπονητή που συνδυάζει την αγωνιστική του εμπειρία με το πάθος για τη διδασκαλία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές