Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σαλβάνου Αγγελική

Πολιτικές Επιστήμες
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Πολιτικές Επιστήμες 2020
University of Michigan
Δίπλωμα - Proficiency in English
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο -
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Σαλβάνου Αγγελική και  παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε μαθητές και φυσικά και σε ενήλικες. Επίσης,  είμαι σε θέση να βοηθήσω μαθητές στα θεωρητικά μαθήματα του σχολείου τους,  οποιασδήποτε τάξης. Η πεποίθηση μου είναι ότι οι μαθητές ανεξαρτητου ηλικίας πρέπει να εμπνεονται απο τους καθηγητές τους και φυσικά να μην βλέπουν την μάθηση ως υποχρέωση! Αυτό προσπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου, να δώσω τη δυνατότητα στους μαθητές να δουν πέρα από τη στείρα εκμάθηση γραμματικής ή λεξιλογίου! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όντας παθιασμένη με την εκμάθηση ξένων γλωσσών απο τα 7 μου χρόνια δεν έχω σταματήσει να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και να μαθαίνω ξένες γλώσσες απο τότε, σε συνδυασμό φυσικά με τις σπουδές μου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Όντας η ίδια ιδιαίτερα εργατική και προσηλωμένη στο στόχο μου, θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω στην εκμάθηση άτομα οποιασδήποτε ηλικίας  προκειμένου να φτάσουν είτε το επιπεδο των αγγλικών τους στο επίπεδο που επιθυμούν είτε να προοδεύσουν στα μαθήματα του σχολείου τους(αναφερόμενη στους μαθητές).

Επαγγελματική Εμπειρία

Η εμπειρία μου δεν είναι μεγάλη (1 έτος) ωστόσο ειμαι πεπεισμένη ότι μπορώ να καθοδήγησω τον οποιοδήποτε μαθητή,  διδάσκοντας του τον τρόπο με τον οποίο κι εγω έμαθα τις γλώσσες που γνωρίζω σήμερα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ουσιαστικά,  ποτέ δεν σταμάτησα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω καινουρια πράγματα,  κυρίως ξένες γλώσσες, κάτι που ολοι μας πρέπει να υιοθετήσουμε. Ο δικός μου τρόπος διδασκαλίας περιλαμβάνει ακριβώς τη μέθοδο με την οποία κι εγώ η ίδια έμαθα οσα έμαθα,  τα οποία τα έχω κάνει πλεον κτήμα μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και μπορεί να καταφέρει πολλά. Πρέπει απλά να αντιληφθούμε το σημείο στο οποίο υστερεί για να μπορέσουμε να το βελτιώσουμε. Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει αντικειμενικά πολλές μεθόδους. 

Εγω θεωρώ προσωπικά πως μολις αντιληφθούμε το σημείο στο οποίο χρειάζεται την επιπλέον βοήθεια,  έχουμε ήδη καταφέρει το 80% της δουλειάς και του στόχου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές