Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πατρουγκα Ευαγγελία

39 ετών
Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλλολογίας
Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Πτυχία
Α.Π.Θ
Πτυχίο - Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλλολογίας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών σε παιδιά δημοτικού,Γυμνασίου,Λυκείου,ΕΠΑΛ ,καθώς και σε ενήλικες.

Προετοιμασία παιδιών που επιθυμούν την εισαγωγή τους στο γαλλικό τμήμα γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

Εκμάθηση γαλλικής γλώσσας για οποιοδήποτε επίπεδο απόκτησης πτυχίου, καθώς και για ενίσχυση στο διάβασμα για το σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο)

Εμπειρία 19 χρόνων στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων κατ'οίκων και 7 χρόνων διαδικτυακών μαθημάτων .

Τιμές προσιτές και ευέλικτες.

15-20 ευρώ/ώρα διδακτική (60 λεπτών) αναλόγως το επίπεδο. Δυνατότητα παράδοσης μαθημάτων κατ'οίκον σε Ανατολική και Κεντρική Θεσσαλονίκη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσω των καλών επικοινωνιακών και οργανωτικών  δεξιότητων το μάθημα διεξάγεται σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον , καθώς προσφέρεται το απαραίτητο διδακτικό υλικό το οποίο έιναι προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες των μαθητών.

Καλή Διαχείριση Ποιοτικού ελέγχου και χρόνου κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων.

Διαδραστικές Δραστηριότητες Νέων Τεχνολογιών  μέσω πλατφορμών και ειδικών εκπαιδευτικών εργαλείων για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας αλλά και επιπλέον δωρεάν υλικό κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων για καλύτερη μεταδοτικότητα και κατανόση της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας .

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Διδάσκω χρόνια σε ενήλικες (εκμάθηση και προετοιμασία για εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό), παιδιά, Έλληνες του εξωτερικού, καθώς και σε πρωτοετείς φοιτητές για ενίσχυση διδασκαλίας
  • Συνεργασία επί 9 χρόνια με μεγάλο όμιλο ξένων γλωσσών ως υπεύθυνη ακαδημαϊκού και καθηγήτρια γαλλικών
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επιθυμία εξέλιξης και βελτίωσης στον επαγγελματικό χώρο , όπου αυτό μπορεί να έρθει εις πέρας μέσω των ιδαίτερων μαθημάτων και της γνωριμίας με τους μαθητές . 

Η εκμάθηση  της γαλλικής γλώσσας δεν είναι απλώς η μετάδοση μιας  γνώσης αλλά είναι κάτι πολύ παραπάνω από διδασκαλία. Είναι η επαφή και η μύηση της γαλλικής κουλτούρας και του γαλλικού πολιτισμού. Έπειτα, η γλώσσα ως ζωντανός οργανισμός εξελίσσεται και μαζί της εξελισσόμαστε και εμείς, καθώς μέσω της μαθητοκεντρικής προσέγγισης, λύνεις απορίες και κάθε φορά έρχεσαι αντιμέτωπος με διαφορετικές συνθήκες θετικής βελτίωσης τόσο του ίδιου του μαθητή όσο και του ίδιου του καθηγητή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα επιλέξει κάποια μαθήματα ψυχολογίας από άλλα τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής, όπως Παιδαγωγική Ψυχολογία, Ψυχολογία των Δυσκολιών Μάθησης και Γνωστική Ψυχολογία τα οποία μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσω κάποιες γνώσεις οι οποίες με βοηθούν να κατανοώ και να εντοπίζω πιο εύκολα την προσωπικότητα και τις ανάγκες ενός μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
19

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές