Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελευθερία Τολιά

Ιωάννινα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Master - 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Είμαι καθηγήτρια Χημείας, απόφοιτη του τμήματος Χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος παιδαγωγικής επάρκειας που μου επιτρέπει την διδασκαλία σε μαθητές. Επίσης είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αναλυτική Χημεία. Παραδίδω όλα τα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού καθώς και τα μαθήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και πρώτης Λυκείου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το υψηλού επιπέδου πτυχίο και μεταπτυχιακό μου εξασφαλίζουν την άριστη γνώση των Θετικών επιστημών. Η απόκτηση της διδακτικής επάρκειας καθώς και ο προσωπικός κόπος μέσω σεμιναρίων και βιβλίων για την κατανόηση της ψυχολογίας του παιδιού και του εφήβου, δημιουργούν έναν συνδυασμό αρκετά βοηθητικό για κάθε μαθητή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη για την διδασκαλία ήρθε από μικρή ηλικία και κορυφώθηκε στην επιλογή επαγγέλματος. Στόχος μου είναι να είμαι κοντά στον μαθητή, να τον βοηθάω και να τον υποστηρίζω ώστε να κάνει τα επόμενα βήματά του.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διαρκής επαφή με τις ανάγκες του μαθητή, η προσπάθεια κατανόησης του και η εξατομικευμένη αντιμετώπιση του είναι χαρακτηριστικά που με διακρίνουν. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές