Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαγιαννακόπουλος Αλέξανδρος

Πετρούπολη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος Τμήματος Βιολογίας, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Διδακτική της Βιολογίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου (και προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις) και ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και έως Β' Λυκείου. Με 10ετή εμπειρία στην προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μεταπτυχιακή κατάρτισή μου στη Διδασκαλία της Βιολογίας, σε συνδυασμό με την πολύχρονη ενασχόληση με τον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, μου έχουν δώσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία να προσεγγίζω τον κάθε μαθητή ανάλογα με το μαθησιακό προφίλ και τις ανάγκες του. Επιπλέον, η καλή μου επικοινωνία και η ζεστή σχέση που προσπαθώ να αναπτύσσω με τους μαθητές, απόρροια και της πολύ σημαντικής εμπειρίας της διδασκαλίας στο σχολείο που εργάζομαι, θεωρώ πως είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μία σωστή συνεργασία και ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, η εμπειρία μου ως Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος στη σύνθεση πρωτότυπων ασκήσεων και διαγωνισμάτων καθώς και στη διαδικασία συγγραφής απαντήσεων των θεμάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων θεωρώ ότι εγγυάται την άριστη προετοιμασία των υποψηφίων για τη θεματολογία που πρόκειται να αντιμετωπίσουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως καθηγητής Βιολογίας στο ιδιωτικό σχολείο Costeas - Geitonas School (CGS) στην Παλλήνη εδώ και 3 χρόνια, σε τάξεις γυμνασίου και Λυκείου. Επίσης, εργάζομαι εδώ και 10 χρόνια στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, προετοιμάζοντας μαθητές για Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επιπλέον, εδώ και 3 χρόνια κατέχω τη θέση του Ακαδημαϊκού Υπεύθυνου για το μάθημα της Βιολογίας στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς και έχω συμμετάσχει στη συγγραφή σχολικών βοηθημάτων για το μάθημα της Βιολογίας. Τέλος, αναλαμβάνω εδώ και 10 χρόνια μαθητές σε ιδιαίτερα μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, με έμφαση στην προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα ήτα μονόδρομος, μιας και από μικρός ονειρευόμουν να διδάσκω όπως έβλεπα να κάνουν οι καθηγητές μου στο σχολείο. Συνεπώς, συνειδητά επέλεξα να ασχοληθώ με την διδασκαλία και να εμπλουτίσω τις γνώσεις πάνω σε τεχνικές διδασκαλίας μέσω του μεταπτυχιακού μου στη Διδακτική της Βιολογίας. Αγαπώ την επαφή με τα παιδιά και η διδασκαλία είναι κάτι που με γεμίζει και με εκφράζει. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μία πρώτη επαφή και συζήτηση με τον μαθητή και την οικογένεια θα δημιουργήσει μία πρώτη άποψη σε σχέση με το μαθησιακό του προφίλ και τις εκαπιδευτικές του ανάγκες. Στη συνέχεια, μέσω ενός πρώτου αναγνωριστικού μαθήματος θα ανιχνευτούν οι προηγούμενες γνώσεις και ελλείψεις/αδυναμίες και θα καθοριστούν οι ανάγκες, η στοχοθεσία του μαθήματος και η πορεία κάλυψης της σχολικής ύλης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές