Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λασκαρίνα Χαρανά

Κομοτηνή
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτήτρια ελληνικής φιλολογίας με όρεξη για διδασκαλία και συνεργασία με στόχο την κατάκτηση της μάθησης.Αναζητώ μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για ιδιαίτερα μαθήματα με συνέπεια και οργάνωση. Το μάθημα δημιουργείται πάνω στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στην Κομοτηνή, αλλά και εξ αποστάσεως.Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εκπαίδευσή μου στην φιλολογία μου έδωσε ένα πλήρες σύνολο δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να αναλύω και να κατανοώ πολύπλοκα κείμενα, να επικοινωνώ αποτελεσματικά και να ερμηνεύω δεδομένα με επιδεξιότητα. Επίσης, η διαφοροποίησή μου μέσω της εξειδίκευσης σε συγκεκριμένες περιοχές της φιλολογίας, όπως η γλωσσολογία με καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλη για τη διδασκαλία και την ανάλυση γλωσσικών φαινομένων. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου στη γλωσσολογία για να βοηθήσω τους μαθητές να κατανοήσουν τη γλώσσα και τους γλωσσικούς κανόνες καλύτερα. Επίσης, μπορώ να προσφέρω εξειδικευμένη εκπαίδευση σε θέματα όπως η σύνταξη, η σημασιολογία, η μορφολογία και η σημασιολογία, ενισχύοντας έτσι τις γλωσσικές τους δεξιότητες και την κατανόησή τους για τη γλώσσα. Τέλος, το πάθος και η αφοσίωσή μου στην επιστήμη της γλώσσας συμβάλει στην επιτυχία της οργάνωσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή θέλω να μοιραστώ την αγάπη μου για τη γλώσσα και τον πολιτισμό με άλλους. Επιπλέον, θέλω να επηρεάσω θετικά τους μαθητές μου, να τους εμπνεύσω και να τους βοηθήσω να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, την ανάλυση κειμένων και τη δημιουργική σκέψη. Τέλος, η διδασκαλία μου είναι ένας τρόπος να συμβάλλω στην ανάπτυξη των μαθητών μου ως άτομα και στην κοινωνία γενικότερα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

 Θα πρέπει:

Να παρακολουθώ προσεκτικά τις αντιδράσεις του και την απόδοσή του στα μαθήματα.
Να ακούω τις ανησυχίες και τις ανάγκες του.
Να διεξάγω αξιολογήσεις για να κατανοήσω τις δυνατότητές του και τις περιοχές που χρειάζεται βοήθεια.
Να συνεργάζομαι με τους συναδέλφους και τους γονείς του για να αποκτήσω μια πιο πλήρη εικόνα των αναγκών του.
Να προσαρμόζω τη διδακτική προσέγγισή μου ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές