Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βογιατζή Νικολέττα

Πανελλαδικά
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Βογιατζή Νικολέττα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη το οποίο είναι η εξέλιξη του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτηρίου. 

Επιπλέον φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος μου με υποτροφία. 

Η γνώση μου περί των οικονομικών και μαθηματικών είναι ολοκληρωμένη και πάντα εξελίσσεται μέσα από τα σεμινάρια και τις διδασκαλίες που παρακολουθώ ώστε να βρίσκομαι μπροστά στην ενημέρωση.

Απευθύνομαι σε παιδιά δημοτικού ως προς την μελέτη αλλά και την δημιουργική απασχόληση μέσα από τα μαθήματα για πιο ευχάριστη και άμεση μάθηση κυρίως στα μαθήματα των μαθηματικών. 

Επιπλέον απευθύνομαι σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου για τα μαθήματα των μαθηματικών καθώς και τα οικονομικής και πληροφοριακής φύσεως λόγω της κατάρτισης από την σχολή μου. Αναλαμβάνω την διαδικασία προετοιμασίας των μαθητών τόσο για τις προαγωγικές εξετάσεις (Ιουνίου για κάθε τάξη) όσο και για τις εισαγωγικές (Πανελλήνιες) έπειτα από 11 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών. Τα μαθήματα είναι προσανατολισμένα ξεχωριστά στις ανάγκες τόσο του Επαλ όσο και του Ενιαίου λυκείου. 

Στην συνέχεια αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα τα οποία αφορούν λογιστική και χρηματοοικονομική φύση καθώς και πληροφοριακών συστημάτων λόγω της εξειδίκευσης μου ενώ παράλληλα απευθύνομαι και σε όλα τα τμήματα Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού τίτλου στα οποία ενδεχομένως υπάρχει ανάγκη για διδασκαλία συνδυαστική  οικονομικών (πχ αγροτική οικονομία).

Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα τα οποία γνωρίζω και αναλαμβάνω είναι όλα τα δημόσια εκπαιδευτήρια της χώρας σε προπτυχιακό επίπεδο, αλλά και σε μεταπτυχιακό ενώ αντίστοιχα λόγω της επαγγελματικής μου σχέσης με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια υπάρχει η δυνατότητα για σωστή διαχείριση και μετάδοση και των συγκεκριμένων μαθημάτων. 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα εκπόνησης εργασιών καθώς και παράλληλης στήριξης για την εκπόνηση τους με διδασκαλία της μεθόδου, ενώ αντίστοιχα παρέχονται προσωπικές σημειώσεις αλλά και επιπλέον σημειώσεις καθηγητών έως και την πιο πρόσφατη εξεταστική ανάλογα το τμήμα ενδιαφέροντος. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η διδασκαλία των μαθημάτων για κάθε μαθητή  ή φοιτητή πραγματοποιείται με γνώμονα της ανάγκες του και την προσωπική συζήτηση αρχικά  με τον ίδιο/α αλλά και σε μετέπειτα στάδιο με τους γονείς  ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματική καθώς και αποδοτική η εμπειρία . 

Επαγγελματική Εμπειρία

Μελέτη μαθητών δημοτικού από το 2012 έως σήμερα

Προετοιμασία μαθητών για προαγωγικές και εισαγωγικές πανελλαδικές εξετάσεις 2013 έως σήμερα

Προετοιμασία φοιτητών (προπτυχιακού και μεταπτυχιακού τίτλου για εξεταστική περίοδο με ιδιαίτερα μαθήματα από το 2013 έως σήμερα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν ανέκαθεν το σημείο το οποίο αντιλαμβανόμουν ότι είχα δυνατότητα να αναπτύξω. Αυτό διαφαίνεται και από την άμεση ενασχόληση μου και τις επιτυχίες των μαθητών και φοιτητών που έχω αναλάβει από την περιόδο κατά την οποία ήμουν φοιτήτρια. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες ενός μαθητή προσωπικά γίνονται αντιληπτές από την πρώτη επαφή την οποία πραγματοποιώ ώστε να γίνει μία πρώτη αναγνώριση και σε συζήτηση για τους στόχους του μαθητή. Επιπλέον λόγω  της ηλικίας πάντα γίνεται επαφή  και με τους γονείς ώστε να αντιληφθώ και τις δικές τους ανάγκες και γνώμη επι του θέματος της διδασκαλίας ώστε να γίνει πιο αποδοτική.

Με τους φοιτητές η αντίληψη των αναγκών πραγματοποιείται μέσα από την πρώτη συνάντηση με τον κάθε ένα ξεχωριστά αλλά και από το κάθε Πανεπιστημιακό τμήμα και τις υποχρεώσεις που υπαγορεύει. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
11

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές