Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

688 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Μαθηματικός με υπομονή, υπευθυνότητα και μεταδοτικότητα παραδίδει ιδιαίτερα μαθηματικών, φυσικής και βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και μαθηματικά ή καθημερινή μελέτη σε μαθητές Δημοτικού. Οι τιμές είναι συζητήσιμες και το πρώτο μάθημα γνωριμίας είναι δωρεάν.
Θεσσσαλονίκη 10/ώρα 11 Όχι
Καθηγητής Μαθηματικός, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, 8 ευρώ την ώρα, περιοχή ανατολικής Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη, Ντεπώ 8/ώρα 16 Όχι
Aπόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πολυετής εμπειρία παράδοσης μαθημάτων Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σπουδαστές ΤΕΙ.
Καλλιθέα 10/ώρα 13 Όχι
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ,ΓΕΝΙΚΟΥ-ΕΠΑΛ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. ΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ τηλ 6947293573
Ν.ΣΜΥΡΝΗ 15/ώρα 14 Όχι
Καθηγήτρια με Εμπειρία Παραδίδει Ιδιαίτερα Μαθήματα σε Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή της Ορεστιάδας. Προσφέρονται Σημειώσεις και Βοηθήματα για όλα τα μαθήματα. Τιμές πολύ προσιτές. Τηλ.: 6983393529
Ορεστιάδα 8/ώρα 10 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα από πρωτοετή φοιτητή πολυτεχνείου (ηλεκτρολόγου) σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου Μαθηματικά-Φυσική-Προγραμματισμός Προετοιμασία για πανελλαδικές(πρόσφατη εμπειρία) Τιμές συζητήσιμες (από 7 έως 10 ευρώ την ώρα) Περιοχή Θεσ/νίκης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 21 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη του τμήματος Χημείας Α.Π.Θ με διδακτική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας, Μαθηματικών και Φυσικής σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και μαθήματα Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου. Παρέχεται βοηθητικό υλικό.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 30 Όχι
Απόφοιτη Μαθηματικός του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη στατιστική και πολυετή εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα, παραδίδει κατ΄οίκον Μαθηματικά-Φυσική-Χημεία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Κηφισιά 12/ώρα 18 Όχι
Καθηγήτρια με μεταπτυχιακό στην Αγγλία και πολυετή πείρα στη διδασκαλία παραδίδει μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες στην Αθήνα, και αναλαμβάνει την προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων Cambridge (FCE, CPE), Michigan (ECCE, ECPE), TOEIC και City & Guilds, IELTS, TOEFL.
Αθήνα 15/ώρα 22 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Ιδιατερα μαθηματα σε φοιτητες και σπουδαστες ολων των Οικονομικων σχολων παραδιδονται απο Υποψηφιο διδακτορα Μακρο-Οικονομιας κατοχο 2 μεταπτυχιακων τιτλων (Msc) απο το University of Manchester.
Αθηνα 20/ώρα 11 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιδιαίτερα Μαθήματα - Ιδιαίτερα Μαθηματικών