Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

765 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθηματικών | Γυμνάσιο - Λυκειο Website: www.mathimatica.gr
Αθήνα 20/ώρα 700 Όχι
Παραδίδονται Μαθήματα Φυσικής (Γυμνασίου-Λυκείου), Μαθηματικών (Γυμνασίου, Α-Β Λυκείου), Χημείας (Γυμνασίου, Α-Β Λυκείου) και Πληροφορικής (Προετοιμασία Ενηλίκων για πιστοποίηση γνώσεων Πληροφορικής, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ Λυκείου).
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/ώρα 307 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 797 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 14/ώρα 651 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/) και Υποψήφιος Διδάκτορας στην
Φιλοθέη 20/ώρα 649 Όχι
Φυσικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής ,Χημείας και Μαθηματικων σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, σττις περιοχές της Δ.Θεσσαλονικης (Νεαπολη,Πολίχνη,Συκιές,Έυοσμο, Σταυρούπολη, Ωραιόκαστρο,Ασβεστοχώρι κτλ). Απο 10e/ώρα.Τηλ: .
Θεσσαλονικη/Νεάπολη 10/ώρα 7 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Γεια σου
χρηματοδότηση προσφορά 47/ώρα 0 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής σε παιδιά γυμνασίου, λυκείου και σε φοιτητές. Επίσης παραδίδω μαθήματα μαθηματικών σε παιδιά γυμνασίου.
Ιωάννινα 10/ώρα 15 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη του Φυσικού Πανεπιστημίου Πατρών.Παραδίδω μαθήματα φυσικής σε όλες τις σχολικές τάξεις.Αναλαμβάνω καθημερινή μελέτη μαθητών δημοτικού και γυμνασίου.Επίσης διδάσκω χημεία,μαθηματικά και βιολογία σε μαθητές έως β'λυκείου.Η τιμή ανά ώρα είναι 8 ευρώ.
Πάτρα 8/ώρα 73 Όχι
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ πτυχιούχος ΑΠΘ διακριθείς στην Μαθηματική Εταιρεία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου και φοιτητές στην Αθήνα. Τιμές φιλικές, μεταδοτικότητα. Επικοινωνία μέσω του site.
Αθήνα 10/ώρα 37 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.

Σελίδες