Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

715 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 404 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 14/ώρα 502 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/) και Υποψήφιος Διδάκτορας στην
Φιλοθέη 20/ώρα 471 Όχι
Φυσική όλων των τάξεων, Χημεία Γυμνασίου - Λυκείου, Μαθηματικά-Φυσική-Χημεία-Βιολογία για το Γυμνάσιο σε τιμή πακέτου. Φυσική - Μαθηματικά - Ηλεκτρολογία για σπουδαστές των σχολών του Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Μαθήματα μέσω διαδικτύου σε μαθητές σε όλη την Ελλάδα.
Πειραιάς 15/ώρα 4 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Φοιτήτρια φυσικής, με διδακτική εμπειρία και παιδαγωγικές δεξιότητες, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φυσική, μαθηματικά και χημεία.
θεσσαλονίκη 8/ώρα 10 Όχι
Μαθηματικά για δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο-φοιτητές παραδίδονται από μαθηματικό.Εμπειρία 6 ετών.Υποστήριξη με εξωσχολικά βοηθήματα.Λυμένα θέματα Πανελλαδικών.Τιμές για δημοτικό 5 ευρώ την ώρα,,για γυμνάσιο 7 ευρώ την ώρα ,,,Λύκειο 8-10 ευρώ την ώρα,,φοιτητές 12 ευρώ την ώρα.Για τους φοιτητές υπάρχου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7/ώρα 21 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου. Σε μαθητές δημοτικού δυνατότητα διαβάσματος σε όλα τα μαθήματα. Παροχή σημειώσεων, επαναληπτικών ασκήσεων και επιπλέον υποστηρικτικής βοήθειας όπου χρειάζεται.
Κέντρο, Ιλίσια, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, και οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 5/ώρα 115 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ***ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ*** από φοιτητή του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης *με εμπειρία απο ιδιαίτερα* σε μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου αλλά και Φοιτητές (Τιμές 5€ - 6€ - 7€ - 8€ Αντίστοιχα).
Θεσσαλονίκη / Καλαμαριά 5/ώρα 48 Όχι
Μαθηματικός Πτυχιούχος αναλαμβάνει μαθητές όλων των επιπέδων στα μαθηματικά , και στο γυμνάσιο, μαθηματικά, φυσική, χημεία. Περιοχές κοντά στον Πειραιά,τιμές προσιτές,συζητήσιμες. 6930990199
Πειραιάς 10/ώρα 29 Όχι
Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου-ΕΠΑΛ και φοιτητές Οικονομικών Επιστημών. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γυμνασίου-Λυκείου , ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Γ' Λυκείου) ,
ΑΘΗΝΑ 10/ώρα 53 Όχι

Σελίδες