Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

699 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 311 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 14/ώρα 426 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/) και Υποψήφιος Διδάκτορας στην
Φιλοθέη 20/ώρα 426 Όχι
Νέα πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας, Μαθηματικών και Βιολογίας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Ζωγράφου 10/ώρα 11 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
GMAT Με εμπειρία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, παραδίδω μαθήματα GMAT (770, Q51, V44) Γνωρίζω επίσης πολύ καλά το IB και τα GCSE, αλλά θεωρώ ότι με λίγη προετοιμασία μπορώ να αναλάβω κάθε ενδιαφερόμενο για μαθηματικά από το δημοτικό έως και το λύκειο.
Χαλάνδρι 15/ώρα 65 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Φυσικής-Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Πολύγωνο-Νέα Φιλοθέη-Απελόκηποι 15/ώρα 56 Όχι
ΦΥΣΙΚΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ για Γυμνάσιο-Λύκειο παραδίδονται από απόφοιτο Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ Πολυετής εμπειρία σημειώσεις- πλήρες ασκησιολόγιο
ΓΛΥΦΑΔΑ 10/ώρα 15 Όχι
Τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές Δημοτικού,Γυμνασίου και Λυκείου.Εμπειρία σε διδασκαλία και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
Αθήνα 7/ώρα 45 Όχι
Πτυχιούχος Μετσοβείου Πολυτεχνείου παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και αναλαμβάνω και την καθημερινή μελέτη ή την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών δημοτικού.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ 8/ώρα 23 Όχι
Υποψήφιος Διδάκτωρ ΑΠΘ (Μοριακή Βιολογία), παραδίδει κατ'οίκον μαθήματα ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
θεσσαλονικη 10/ώρα 28 Όχι

Σελίδες