Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

769 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθηματικών | Γυμνάσιο - Λυκειο Website: www.mathimatica.gr
Αθήνα 20/ώρα 765 Όχι
Παραδίδονται Μαθήματα Φυσικής (Γυμνασίου-Λυκείου), Μαθηματικών (Γυμνασίου, Α-Β Λυκείου), Χημείας (Γυμνασίου, Α-Β Λυκείου) και Πληροφορικής (Προετοιμασία Ενηλίκων για πιστοποίηση γνώσεων Πληροφορικής, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ Λυκείου).
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/ώρα 332 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 875 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 14/ώρα 683 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/) και Υποψήφιος Διδάκτορας στην
Φιλοθέη 20/ώρα 687 Όχι
Τελειοφοιτος τμηματος μαθηματικων παραδιδει ιδιαιτερα μαθηματα σε μαθητες δημοτικου γυμνασιου λυκειου εμπειρια στο χωρο επιπλεον υλικο για καλυτερη κατανοηση της υλης προετοιμασια για πανελλαδικες εξετασεις
ιωάννινα 6/ώρα 32 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Αριστούχος μαθηματικός, μεταπτυχιακός του Πανεπιστημίου Πατρών στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, με φροντιστηριακή εμπειρία, αναλαμβάνει μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε φοιτητές ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και ΕΑΠ σε μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών.
πΑΤΡΑ 12/ώρα 18 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής - Μαθηματικών - Χημείας σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου από Απόφοιτο του τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης
Αθήνα / Αμπελόκηποι 8/ώρα 31 Όχι
Τελειόφοιτος φοιτητής Φιλολογίας. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα και αναλαμβάνω την καθημερινή προετοιμασία για όλα τα μαθήματα μαθητών - μαθητριών δημοτικού και γυμνασίου. Επίσης, για μαθητές λυκείου παραδίδω όλα τα φιλολογικά μαθήματα. Τιμές πολύ προσιτές και συζητίσιμες!
Δροσία 10/ώρα 32 Όχι
Φοιτήτρια Του Τμήματος Χημέιας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας σε τάξεις του Γυμνασίου και σε παιδιά πρώτης Λυκείου καθώς και μαθήματα Μαθηματικών σε παιδιά Δημοτικού. Η τιμή θα είναι ακόμα πιο χαμηλή σε γκρουπ των 2 ή 3 ατόμων. τηλ.
γιαννενα 5/ώρα 46 Όχι

Σελίδες