Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

690 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 257 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Φοιτητης οδοντιατρικης, Παραδιδει ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων, φυσικης, χημειας, βιολογιας σε μαθητες γυμνασιου και λυκειου (7ευρω την ωρα) Μελετη μαθητων δημοτικου σε ολα τα μαθηματα (5ευρω την ωρα)
αλιμος 7/ώρα 3 Όχι
Φυσικομαθηματικός MSc Διδακτικής, με ετήσια μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή, συγγραφέας πολλών σχολικών βοηθημάτων και πολύ μεγάλη διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού, Επαλ.
Πετρούπολη 10/ώρα 3 Όχι
Φυσικομαθηματικός MSc Διδακτικής, με ετήσια μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή, συγγραφέας πολλών σχολικών βοηθημάτων και πολύ μεγάλη διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού, Επαλ.
Αθήνα 15/ώρα 9 Όχι
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ,ΛΥΚΕΙΟΥ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΑΘΗΝΑ 6/ώρα 26 Όχι
Μαθήματα φυσικής και μαθηματικών παραδίδονται από φυσικό σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου. Περιοχές Ανατολικής Αττικής και μέσω Skype.
Artemis 10/ώρα 15 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια μαθηματικών απόφοιτος του Ε.Κ.Π.Α παραδίδει με πείρα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού , γυμνασίου και λυκείου.
Δυτική και κεντρική θεσσαλονικη 10/ώρα 96 Όχι
Παραδιδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών από δευτεροετή φοιτήτρια του Μαθηματικου τμήματος (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) σε μαθητές δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου. Τιμή 5-10 € /ώρα ανάλογα την περιοχή και την τάξη. Τηλέφωνο: 6982315408
Περιστέρι 8/ώρα 46 Όχι
Καθηγήτρια Μαθηματικών με μεταδοτικότητα και εμπειρία παραδίδει μαθήματα σε τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με πολύ προσιτές τιμές. Δεκτή και η δημιουργία γκρουπ ολιγάριθμων παιδιών. Το πρώτο μάθημα-γνωριμία Δωρεάν! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6989451016
Δραπετσώνα 8/ώρα 34 Όχι
Μαθηματικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Institute of Education του University of London, με διδακτική πείρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ειδίκευση σε μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία κτλ), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές δη
Νέα Ιωνία 10/ώρα 28 Όχι

Σελίδες