Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

721 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 426 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 14/ώρα 512 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/) και Υποψήφιος Διδάκτορας στην
Φιλοθέη 20/ώρα 477 Όχι
Φοιτητρια μαθηματικου Πατρών παραδιδει ιδιαιτερα σε μαθητες δημοτικου και γυμνασιου.Προσιτες τιμες. Ιωάννα Χρονοπούλου Τηλέφωνο επικοινωνίας:6980390397
Πάτρα 10/ώρα 6 Όχι
Καθηγήτρια Μαθηματικών, απόφοιτος Αμερικάνικου Κολεγίου και με πολυετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου και ξενόγλωσσων σχολείων. Παρέχονται επίσης και σημειώσεις, ασκησιολόγια και βοηθητικά βιβλία. Οι πρώτες δύο ώρες δωρεάν.
Μαρούσι 15/ώρα 14 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Φοιτήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Φυσικής αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου στα μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών στις περιοχές των Μελισσίων,Βριλησσίων, Νέας και Παλαιάς Πεντέλης.
Μελισσια 7/ώρα 14 Όχι
Προσφάτως συνταξιοδοτηθείσα δασκάλα, υποδιευθύντρια με πολυετή εμπειρία σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου και Γυμνασίου, παραδίδει μαθήματα κατ' οίκον μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Αχαρνές 10/ώρα 10 Όχι
Φοιτήτρια Νοσηλευτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με διδακτική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.Τηλέφωνο επικοινωνίας 6986083890.
Ilisia 5/ώρα 18 Όχι
Μαθηματικός Πτυχιούχος αναλαμβάνει μαθητές όλων των επιπέδων στα μαθηματικά , και στο γυμνάσιο, μαθηματικά, φυσική, χημεία. Περιοχές κοντά στον Πειραιά,τιμές προσιτές,συζητήσιμες.
Πειραιάς 10/ώρα 5 Όχι
Μαθηματικός, απόφοιτος του Α.Π.Θ., παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού-γυμνασίου- λυκείου-φοιτητές.
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 44 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.

Σελίδες