Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

635 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τιμές πολύ προσιτές. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979145930
Θεσσαλονίκη 7/ώρα 6 Όχι
Μαθηματικός, με δεκαετή εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, παραδίδει με υπευθυνότητα, ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Εμπειρία στη προετοιμασία μαθητών για πανελλήνιες εξετάσεις και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Οι τιμές είναι προσιτές και συζητήσιμες.
ΑΘΗΝΑ 12/ώρα 14 Όχι
Απόφοιτος του οικονομικού τμήματος του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην εφαρμοσμένη οικονομική του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου.
Βόλος 10/ώρα 6 Όχι
Πτυχιούχος του Μαθηματικού Αθηνών με ειδίκευση στην διδακτική και δωδεκαετή εμπειρία σε ιδιαίτερα, αναλαμβάνει διδασκαλία Μαθηματικών όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Πειραιάς 12/ώρα 10 Όχι
Θέλετε πραγματικά το παιδί σας να μάθει?? Ομάδα καθηγητών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ - ΦΥΣΙΚΗΣ - ΧΗΜΕΙΑΣ για ΓΥΜΝΑΣΙΟ και ΛΥΚΕΙΟ Μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες περιπτώσεις Τιμές: Λογικές και συζητήσιμες
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 26 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής – Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου από απόφοιτο Πανεπιστημίου Αθηνών στις περιοχές Ψυχικό – Φιλοθέη – Χολαργό - Παπάγου – Χαλάνδρι – Αγία Παρασκευή – Γέρακας - Παλλήνη – Πικέρμι.
Νέο Ψυχικό 12/ώρα 28 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Μαθηματικός με μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και Διοίκηση και πολυετή εμπειρία στα ιδιαίτερα και στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, παραδίδει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σε μαθητές ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΛΥΚΕΙΟΥ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Αναλαμβάνει και παιδιά με ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/ώρα 20 Όχι
Επί πτυχίω φοιτήτρια του Μαθηματικού παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Α' & Β' Λυκείου. Παρέχεται πλούσιο υλικό για μελέτη και επιπλέον ασκήσεις σε φωτοτυπίες. Tιμή 8ευρώ/ώρα. Χαμηλότερες τιμές για γκρουπ 2-3 παιδιών.
Μαρούσι 8/ώρα 19 Όχι
Kαθηγήτρια μαθηματικών αριστούχος τελειόφοιτη του Μαθηματικού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην διδακτική και πακέτο σημειώσεων κάθε σχολικής τάξης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε Μαθηματικά Φυσική και μελέτη μαθητων δημοτικού., τιμ
Πειραιάς 10/ώρα 19 Όχι
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ παραδίδονται από : Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), κάτοχος Proficiency Αγγλικών, κάτοχος HSK 3 Kινεζικών, σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Ευέλικτο ωράριο (και σαββατοκύριακο).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 10/ώρα 16 Όχι

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιδιαίτερα Μαθήματα - Ιδιαίτερα Μαθηματικών