Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

695 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 274 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής,Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές Δημοτικού,Γυμνασίου και Λυκείου.Εμπειρία σε διδασκαλία και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
Αθήνα 7/ώρα 8 Όχι
Πτυχιούχος Μετσοβείου Πολυτεχνείου παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και αναλαμβάνω και την καθημερινή μελέτη ή την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών δημοτικού.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ 8/ώρα 6 Όχι
Υποψήφιος Διδάκτωρ ΑΠΘ (Μοριακή Βιολογία), παραδίδει κατ'οίκον μαθήματα ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
θεσσαλονικη 10/ώρα 15 Όχι
Φοιτητης ΕΜΠ στη σχολη Εφαρμοσμενων Μαθηματικων και Φυσικων Επιστημων(ΣΕΜΦΕ). Παραδιδει μαθηματα μαθηματικων και φυσικης σε παιδια γυμνασιου και δημοτικου. Καλη εμπειρια με παιδια.
Γλυφαδα 8/ώρα 12 Όχι
Φυσικός, πτυχιούχος ΑΠΘ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών για τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου. Προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή για ατομική βελτίωση, με σύγχρονη μέθοδο και επιστημονική αρτιότητα. Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις. Τιμές λογικές.
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 17 Όχι
Φοιτητης οδοντιατρικης, Παραδιδει ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων, φυσικης, χημειας, βιολογιας σε μαθητες γυμνασιου και λυκειου (7ευρω την ωρα) Μελετη μαθητων δημοτικου σε ολα τα μαθηματα (5ευρω την ωρα)
αλιμος 7/ώρα 15 Όχι
Φυσικομαθηματικός MSc Διδακτικής, με ετήσια μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή, συγγραφέας πολλών σχολικών βοηθημάτων και πολύ μεγάλη διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού, Επαλ.
Πετρούπολη 10/ώρα 11 Όχι
Φυσικομαθηματικός MSc Διδακτικής, με ετήσια μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή, συγγραφέας πολλών σχολικών βοηθημάτων και πολύ μεγάλη διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού, Επαλ.
Αθήνα 15/ώρα 17 Όχι
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ,ΛΥΚΕΙΟΥ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΑΘΗΝΑ 6/ώρα 34 Όχι

Σελίδες