Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

726 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Παραδίδονται επίσης μαθήματα σε φοιτητές και πραγματοποιείται επίλυση σε φοιτητικές εργασίες.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 493 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 14/ώρα 538 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/) και Υποψήφιος Διδάκτορας στην
Φιλοθέη 20/ώρα 510 Όχι
ΕΙΜΑΙ (24 ετών) ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ!
Νίκαια 13/ώρα 14 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τιμή 13 -18 ευρώ την ώρα ανάλογα με την τάξη (διευκολύνσεις για συνεχόμενες ώρες).
Zografou 15/ώρα 12 Όχι
ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.
ΝΙΚΑΙΑ 10/ώρα 21 Όχι
Μαθηματικά και ΑΕΠΠ παραδίδονται από αριστούχο Καθηγήτρια Μαθηματικών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και πολυετή εμπειρία σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Θετικής ή Τεχνολογικής Κατεύθυνσης. Καλυψη κενών, υπεύθυνη προετοιμασία για τράπεζα θεμάτων και πανελλαδικές.
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 31 Όχι
Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών κατ'οίκον σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Εμπειρία και μεθοδικότητα. Τιμές από 5€ εώς 10€ (συζητήσιμες). Πρώτο μάθημα γνωριμίας δωρεάν.
Θεσσαλονίκη Κέντρο 5/ώρα 27 Παραδίδω μαθήματα και μέσω SKYPE.
Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, μεταπτυχικός, με διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας για όλες τις τάξεις Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού. Τιμές από 7 ευρώ/ώρα.
Αθήνα 7/ώρα 90 Όχι
Καθηγητής μαθηματικός παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στις περιοχές Ίλιον ,Περιστέρι,Καματερό,Πετρούπολη,Άγιοι Ανάργυροι,Σεπόλια,Μενίδι.
ΊΛΙΟΝ 13/ώρα 36 Όχι

Σελίδες