Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νικόλαος Περγαντής

Πειραιάς, Φάληρο, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νίκαια, Κορυδαλλός
Πτυχία
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φαρμακευτική 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Νικόλαος Περγαντής και είμαι φοιτητής 4ου ετους στην Φαρμακευτική Σχολή ΕΚΠΑ. Αναλαμβάνω παιδιά δημοτικού και γυμνασίου για την υποστήριξη τους σε διάφορα μαθήματα (γλώσσα, μαθηματικά, χημεία, βιολογία, φυσική). Διαθέτω απολυτήριο λυκείου με μέσο όρο 20. Προσφέρω τις υπηρεσίες μου δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως απογευματινές ώρες καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμοζω την διδασκαλία μου ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Η προετοιμασία μελέτης γίνεται με τρόπο ευχάριστο για τον μαθητή, ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον του αδιαπτωτο.Διαθέτω κατανόηση και προηγούμενη εμπειρία σε ιδιαίτερα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εμπειρία 2 προηγούμενων συναπτων ετών σε διδασκαλία κυρίως σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου τοσο δια ζώσης όσο και σε εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Ταυτόχρονα τώρα δουλεύω ταυτόχρονα part-time απασχόληση σε φαρμακείο στην Καλλιθέα. Όσον αφορά τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις είμαι συνεπής, έχω καλό μέσο όρο και δεν χρωστάω πολλά μαθήματα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μαρεσει παρά πολύ να διδάσκω, να προσφέρω γνώσεις να βλέπω τους μαθητές να εξελίσσονται και προσεγγίζουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Είμαι πολύ μεταδοτικός και δημιουργώ ένα ευχάριστο, φιλικό κλίμα με τον μαθητή , με σκοπό να νιώσει οικεία. Απώτερος σκοπός μου είναι η πρόοδος του μαθητή στα μαθήματα που παρατηρούσε δυσκολίες, να εξερευνήσει τις κλίσεις και τις δεξιότητες του και να κυνηγήσει, να υλοποιήσει τα όνειρα του.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αποτελεί κλειδί η επικοινωνία, η ανάπτυξη σχέσης με τον μαθητή με σκοπό να υπάρχει εμπιστοσύνη στην σχέση διδάσκοντα και διδασκόμενου. Με την διενέργεια συχνών τεστ, διαγωνισματων σε μικρά κομμάτια της ύλης, με προφορικές ερωτήσεις/εξέταση θα αντιληφθώ τα κενά του κάθε μαθητή και θα εστιάσω στην κάλυψη αυτών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές