Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο idietera.gr!

Παρακαλούμε, δείτε παρακάτω μία λίστα με συχνές ερωτήσεις, ίσως βρείτε απάντηση στην απορία σας.

Οι αγγελίες των καθηγητών δημοσιεύονται με το πλήρες ονοματεπώνυμο. ΓΙα οποιαδήποτε διόρθωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την αγγελία σας και να κάνετε άρση δημοσίευσης οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές θέλετε, δωρεάν.

Η συνδρομή δεν είναι απαραίτητη για τη δημοσίευση. Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε και να διαβάζετε μηνύματα μαθητών, για να έχετε όμως πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας τους θα χρειαστείτε συνδρομή. Ωστόσο, οι ενεργές συνδρομές δεν σταματούν - ανεξάρτητα με το εάν η αγγελία σας είναι δημοσιευμένη ή όχι.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας μας εδώ

Στο κάτω μέρος της φόρμας παραγγελίας σας (checkout) θα βρείτε ένα πεδίο με τίτλο «Κουπόνι Έκπτωσης». Εκεί, θα συμπληρώσετε το κουπόνι έκπτωσης. 

Προσοχή: Για να εφαρμοστεί το κουπόνι, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «Ενεργοποίηση», ακριβώς δίπλα από το πεδίο. Το κουπόνι έχει εφαρμοστεί με επιτυχία όταν η τιμή στη φόρμα παραγγελίας αλλάζει σύμφωνα με την έκπτωση του κουπονιού. Εάν η έκπτωση δεν εμφανίζεται, βεβαιωθείτε πως έχετε πατήσει το κουμπί «Ενεργοποίηση». Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε εάν υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά.

Η ταξινόμηση των καθηγητών στις λίστες γίνεται ανάλογα με τη δύναμη της αγγελίας τους.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η ταξινόμηση γίνεται με πρώτο κριτήριο την ημερομηνία που ολοκλήρωσαν την επικύρωσή τους και με δεύτερο, την ημερομηνία που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στο idietera.gr.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την αγγελία σας στην κορυφή με την Υπηρεσία Προώθησης.

Η υπηρεσία Προώθησης ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει συνδρομή στο idietera.gr. Για να έχετε πρόσβαση στη σελίδα των μηνυμάτων σας, θα χρειαστείτε συνδρομή στο idietera.gr.

Με την uπηρεσία Προώθησης έχετε την δυνατότητα να εμφανίζεται η αγγελία σας στην πιο περίοπτη θέση της ΠΡΩΤΗΣ σελίδας της αντίστοιχης κατηγορίας. Η αγγελία σας θα παραμένει εκεί, ακόμη και μετά την χρήση των φίλτρων ή την πλοήγηση στις εσωτερικές σελίδες.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες και τα πακέτα προώθησης παρουσιάζονται εδώ.

Εάν θα επιθυμούσατε μία διαφορετική υπηρεσία ή πακέτο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δημιουργία λογαριασμού καθώς και η δημοσίευση της αγγελίας σας στο idietera.gr είναι απολύτως δωρεάν, για να δείτε όμως τα μηνύματα που λαμβάνετε από μαθητές θα χρειαστείτε μία συνδρομή στο idietera.gr.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του idietera.gr.

Η υπηρεσία Επικύρωσης δεν συμπεριλαμβάνει συνδρομή στο idietera.gr. Για να έχετε πρόσβαση στη σελίδα των μηνυμάτων σας, θα χρειαστείτε μία συνδρομή στο idietera.gr.

Όχι. Η τοποθέτηση της αγγελίας στην κορυφή θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επικύρωσης. Εάν διαγράψετε την αγγελία σας και δημιουργήσετε νέα, η ταξινόμησή της θα γίνει σύμφωνα με την ημερομηνία της πρώτης επικύρωσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε την αγγελία σας στην κορυφή ανά πάσα στιγμή με την υπηρεσία Προώθησης..

Για να διαγράψετε την αγγελία σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε στο idietera.gr.

2. Μετά την σύνδεση θα μεταφερθείτε στο προφίλ σας, όπου μπορείτε να δείτε την αγγελία σας. Κάντε κλικ στην αγγελία σας για να μεταφερθείτε στη σελίδα της πλήρους προβολής της αγγελίας σας.

3. Στη σελίδα αυτή, στην κορυφή της αγγελίας, θα εμφανιστεί το κουμπί «Επεξεργασία». Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό.

4. Θα μεταφερθείτε στη φόρμα επεξεργασίας της αγγελίας σας. Στο τέλος της φόρμας υπάρχει το κουμπί «Διαγραφή». Κάντε κλικ σε αυτό για να διαγράψετε την αγγελία σας.

Σημείωση: Υπάρχουν υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα. Για να ολοκληρώσετε τη διαγραφή θα χρειαστεί να συμπληρώσετε προσωρινές τιμές στα πεδία αυτά. Τα ενδεχόμενα μηνύματα σφάλματος στην κορυφή της σελίδας θα σας ενημερώσουν για τα ονόματα τον πεδίων που ζητούν υποχρεωτικά τιμή.

Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα διαγραφής, αφού συνδεθείτε.

 καθηγητών στις αγγελίες. Οι υποψήφιοι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με τους καθηγητές μόνο μέσω της φόρμας επικοινωνίας που εμφανίζεται στα δεξιά της εκάστοτε αγγελίας.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του idietera.gr.

Για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο σύστημα. Αφού συνδεθείτε, το idietera.gr θα σας μεταφέρει στη σελίδα χρήστη. Από εκεί θα κάνετε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία», στην κορυφή της σελίδας.

Θα μεταφερθείτε στη σελίδα επεξεργασίας του λογαριασμού σας, όπου μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας.

Πατήστε «Αποθήκευση» για να σώσετε τις αλλαγές.

Σιγουρευτείτε ότι δίνετε το σωστό συνθηματικό (password) χωρίς κενά πριν και μετά. Μήπως γράφετε με ελληνικά ή κεφαλαία γράμματα;

Για να προσθέσετε και να αφαιρέσετε κείμενα ή να τροποποιήσετε την αγγελία σας, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο σύστημα χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και το συνθηματικό που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας.

Αφού συνδεθείτε, θα μεταφερθείτε στο προφίλ σας, όπου εμφανίζεται η αγγελία σας μαζί με τον σύνδεσμο «Επεξεργασία». Κάντε κλικ για να μεταφερθείτε στη σελίδα επεξεργασίας της αγγελίας σας.

Εναλλακτικά, αφού συνδεθείτε, μπορείτε να κάνετε κλικ απευθείας στο σύνδεσμο «Επεξεργασία» αγγελίας που υπάρχει στα πρώτα που ήρθαν μετά την εγγραφή σας. 

Εάν ξεχάσατε το συνθηματικό σας στο idietera.gr μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα με το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα e-mail με λεπτομερείς οδηγίες για τη δημιουργία νέου συνθηματικού.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Kάθε χρήστης μπορεί να έχει μία μοναδική αγγελία στο idietera.gr, σας δίνεται όμως η δυνατότητα να προσθέσετε σε αυτήν, όσες κατηγορίες μαθημάτων επιθυμείτε. 

Μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα την αγγελία σας, καθώς έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτήν στο προφίλ σας μαζί με τον σύνδεσμο για επεξεργασία.

Για να δημιουργήσετε μία νέα αγγελία θα πρέπει πρώτα να διαγράψετε την παλιά. Αφού προχωρήσετε σε αυτό το βήμα και στον λογαριασμό σας δεν υπάρχει καμία αγγελία, θα εμφανιστεί ο σχετικός σύνδεσμος για τη δημιουργία νέας. Η διαδικασία Επικύρωσης θα πρέπει να γίνει και πάλι από την αρχή.

Idietera.gr

Konordo OÜ
VAT ID: EE102121939
Reg. no: 14623621
Sepapaja tn 6
15551 Tallinn
Estonia