Επικυρωθείτε Τώρα από το Idietera.gr μόνο με 9.99€!

Δημιουργήσαμε για εσάς μία νέα υπηρεσία, με την οποία αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε όλους του απαραίτους ελέγχους, ώστε να επιβεβαιώσουμε στους επισκέπτες μας ότι τα στοιχεία που δώσατε είναι αληθινά.

Ξεχωρίστε από τους υπόλοιπους καθηγητές και αποδείξτε στους υποψήφιους μαθητές πως παίρνετε την επαγγελματική σας εικόνα σας σοβαρά, προβάλλοντας ένα ολοκληρωμένο και κυρίως πραγματικό προφίλ.

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα της Επικύρωσης από το idietera.gr;

Βάλτε το Σήμα Επικύρωσης στην Αγγελία σας!

Όταν ένας καθηγητής φέρει το σήμα Επικυρωμένος Καθηγητής από το idietera.gr, τότε αυτό σημαίνει πως έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά του και να αποδείξουμε πως όντως έχει τους τίτλους σπουδών που ισχυρίζεται πως κατέχει.

Έτσι λοιπόν, αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες να τον προτιμήσει κάποιος υποψήφιος μαθητής!

Επικυρωμένος Καθηγητής

Προσπεράστε τον ανταγωνισμό και βρεθείτε στην Κορυφή!

Η αγγελία ενός επικυρωμένου καθηγητή θα εμφανίζεται πάντα σε προτεραιότητα στις σελίδες κατηγοριών, ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες με χαρακτηριστικά γραφικά, και φέροντας το Σήμα Επικύρωσης του idietera.gr

Επικυρωμένος Καθηγητής

Δώστε Τέλος στις ενοχλητικές διαφημίσεις στην αγγελία σας!

Οι αγγελίες των επικυρωμένων καθηγητών είναι ευδιάκριτες και έρχονται κατευθείαν στο θέμα. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις που ίσως θα τραβούσαν την προσοχή ενός υποψήφιου μαθητή. Στη σελίδα της αγγελίας σας, η μοναδική πληροφορία που παρουσιάζεται είναι... η δική σας!

Κόστος της Υπηρεσίας;

Το κόστος της επικύρωσης είναι 9.99€ (η πληρωμή γίνεται μία φορά) Οι καθηγητές απολαμβάνουν συνεχώς τα προνόμια της υπηρεσίας, η οποία και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται συνδρομή στο idietera.gr. Για να βλέπετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι υποψήφιοι μαθητές, θα χρειαστείτε συνδρομή στο idietera.gr.

Ενδιαφέρον! Και πώς προχωράμε;

Απλώς κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και ολοκληρώστε την αγορά της υπηρεσίας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία.

Παραγγελία Υπηρεσίας Επικύρωσης!