Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Νορβηγικών

Μαθήματα Νορβηγικών

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Νορβηγικών; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Νορβηγικών Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Νορβηγικών εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Αγία Παρασκευή 10€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Νορβηγικής γλώσσας σε μελλοντικούς φοιτητές για τα πανεπιστήμια της Νορβηγίας αλλά και σε αναζητούντες εργασία στη Νορβηγία.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Ανατολική Αττική 10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα online (και δια ζώσης κατόπιν συνεννόησης). Για όποιον επιθυμεί μπορώ να βοηθήσω στην εκμάθηση νορβηγικών σε επίπεδο Α1 μέχρι Α2.
Online 18€
Και Online
Είμαι ντόπια  βουλγαρικά ομιλητής, απόφοιτος αγγλική φιλολογία του πανεπιστημίου της Σόφιας, St.
3 Κριτικές
Ζωγράφου 30€
Και Online
14 έτη διδακτικής εμπειρίας - Διδάσκων 5 γλωσσών: Νορβηγικά, Ελληνικά, Αγγλικά, Σουηδικά, Γαλλικά - Personal Trainer & Holistic Strenght Coach της Αμερικάνικης Ένωσης…
Έκπτωση σε ανέργους
Ιωάννινα 25€
Και Online
Καθηγήτρια με 8 χρόνια εμπειρίας προσφέρει μαθήματα νορβηγικών για όλα τα επίπεδα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Διαδραστική διδασκαλία και προετοιμασία για πιστοποιήσεις.
ιδιαίτερα μαθήματα
Κατερίνη 18€
Και Online
Είμαι πτυχιούχος φιλόλογος και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Νορβηγικών είτε ατομικά είτε σε γκρουπ. 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Ηράκλειο 7€
Και Online
Παραδιδονται μαθηματα αγγλικων (ολα τα επίπεδα + προετοιμασια για πτυχια) Παραδίδονται επισης μαθηματα νορβηγικων (για αρχάριους)
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ρόδος 15€
Δια ζώσης
Διδάσκοντες μαθήματα Νορβηγικών σε αρχάριους, παιδιά και ενήλικες, επίπεδο Α1,Α2 στην περιοχή της Ρόδου. Πρωινές και απογεματινές ώρες.
ιδιαίτερα μαθήματα
Καλλιθέα 5€
Και Online
5 θέσεις διαθέσιμες για ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών πτυχίων ή τάξης σε εξαιρετική τιμή. 1 διδακτικό έτος σε 2 μήνες.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 12€
Δια ζώσης
Έμπειρη καθηγήτρια Νορβηγικών παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων, ατομικά και σε γκρούπ (1-4 άτομα) στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...