Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στεφάνου Γεώργιος

έως 40 ετών
Πολιτικός Μηχανικός
Ναυτική & Θαλάσσια Τεχνολογία & Επιστήμη
Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Πολιτικός Μηχανικός 2009 Επαληθευμένο
ETS
Πιστοποίηση - TOEIC - Αγγλική Γλώσσα 2018 Επαληθευμένο
Υπουργείο Εθνικής Παιδείας Γαλλικής Δημοκρατίας
Πιστοποίηση - DELF 1er Degre - Γαλλική Γλώσσα 2000 Επαληθευμένο
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - Ναυτική & Θαλάσσια Τεχνολογία & Επιστήμη 2013 Επαληθευμένο
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Master - Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές 2016 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ., κάτοχος πιστοποιητικού παιδαγωγικής & διδακτικής επάρκειας από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και 2 μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης: 1) Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης "Ναυτική & Θαλάσσια Τεχνολογία & Επιστήμη", Ε.Μ.Π.-Ε.Κ.Π.Α. 2) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης "Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές", Ε.Α.Π. Επίσης διαθέτω βεβαίωση έγκρισης αναγγελίας έναρξης ασκήσεως επαγγέλματος διδασκαλίας ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ81 (τέως ΠΕ12.01) και βεβαίωση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτή ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, όλων των τάξεων, τόσο γενικής παιδείας όσο και προσανατολισμού. Επίσης αναλαμβάνω την εκπόνηση φοιτητικών εργασιών σε μαθήματα μηχανικής και κατασκευών των ΑΕΙ. Η τιμή για κάθε διδακτική ώρα μαθήματος (διάρκειας 45 λεπτών), σε μαθητές λυκείου και γυμνασίου, ορίζεται σε 15 ευρώ/άτομο. Η αμοιβή για εκπόνηση φοιτητικής εργασίας δεν είναι καθορισμένη και εξαρτάται από το είδος και την έκταση της εργασίας.

ΥΓ: ΔΕΝ αναλαμβάνω την επίλυση των θεμάτων εξετάσεων των φοιτητών κατά την διάρκεια της εξέτασης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η κατάρτισή μου είναι ο σημαντιότερος παράγων για να με προτιμήσουν οι γονείς των μαθητών, καθώς διαθέτω ήδη 4 τίτλους σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης (1 δίπωμα ΑΕΙ, 2 μεταπτυχιακά διπλώματα ειδίκευσης ΑΕΙ και πιστοποιητικό παιδαγωγικής & διδακτικής επάρκειας) και έχω βάλει πλώρη για τον 5ο. Είμαι φοιτητής στο πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών "Σπουδές στι Φυσικές Επιστήμες" του Ε.Α.Π. και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία τις θεματικές ενότητες ΦΥΕ10, ΦΥΕ12, ΦΥΕ14, ΦΥΕ20, ΦΥΕ22 & ΦΥΕ24. Επίσης διαθέτω επαγγελματική εμπειρία ως μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και γνωρίζω την αγορά εργασίας τόσο των ιδιωτικών όσο και των δημοσίων έργων. Κατά συνέπεια μπορώ να συμβουλεύσω μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε πολυτεχνικές σχολές, σχετικά με το επάγγελμα που θα ασκήσουν.

Επαγγελματική Εμπειρία

5ετής εμπειρία στη διδασκαλία κατ' οίκον φυσικής και μαθηματικών σε μαθητές λυκείου. 4ετής εμπειρία στη διδασκαλία κατ' οίκον μαθημάτων μηχανικής σε φοιτητές των ΑΕΙ. 5ετής εμπειρία στην εκπόνηση φοιτητικών εργασιών και στην επίλυση ασκήσεων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ταυτοχρόνως επάγγελμα και λειτούργημα. Ο δάσκαλος διδάσκει τους μαθητές και διδάσκεται σπό τους μαθητές του. Έτσι εξελίσσονται πνευματικά τόσο ο δάσκαλος όσο και οι μαθητές με οφέλη για την κοινωνία. Είναι ένα επάγγελμα, όπου ο δάσκαλος καταθέτει την ψυχή του και εκθέτει την κατάρτισή του στους μαθητές του και τους γονείς τους. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες ούτε διαδικασίες ή νομοθετήματα που να εμποδίζουν το έργο του δασκάλου, όπως συμβαίνει σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ποικίλουν από μαθητή σε μαθητή. Γι αυτό στην αρχή κάθε χρόνου υποβάλλω τους μαθητές σε μια δοκιμασία δεξιοτήτων. Επιπλέον μέσα από τον διάλογο θα αποκαλυφθούν πτυχές του χαρατήρα των μαθητών, που τους θέτουν φραγμούς στην μαθησιακή διαδικασία. Η γνώση αυτών δίνει στο δάσκαλο την δυνατότητα να καταστρώσει σχέδιο για την υπέρβαση αυτών και την επίτευξη του στόχου, που είναι η κατάκτηση της γνώσης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές