Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βλάχος Δήμος

Σολίστας Κλασικής κιθάρας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ωδείο Βορείου Ελλάδος
Master - Σολίστας Κλασικής κιθάρας 2019 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κλασσικής και ακουστικής κιθάρας καθώς και μουσικής θεωρίας σε παιδια και ενήλικες. Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο σας ή στο δικό μου! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται ατομικά ή ομαδικά ή και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

Οι τιμές δια ζώσης είναι οι εξής:

15€ Μάθημα Κιθάρας 

15€ Μάθημα Μουσικής Θεωρίας 

20€ Αρμονία

*Στα ομαδικά μαθήματα οι τιμές θα κυμανθούν έπειτα από συννενόηση μεταξύ μας! 

Τιμές ηλεκτρονικού μαθήματος: 

10€ Μάθημα Κιθάρας 

15 € Μάθημα Μουσικής Θεωρίας 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ αυτό που κάνω, μου αρέσει και προσπαθώ συνεχώς να αυξάνομαι. 

Το 2018 απέσπασε Α' βραβείο μετ' επαίνου και χρυσό μετάλλιο στην open κατηγορία του Πανελλήνιου διαγωνισμού Κιθάρας της Χ.Ο.Ν. Αθηνών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Βιογραφικό

Ο Δήμος Βλάχος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και πήρε το δίπλωμά του από το Ωδείο Βορείου Ελλάδος στην τάξη κλασικής κιθάρας του Μ. Χατζηαναστασίου. Είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών σπουδών και πτυχιούχος του τμήματος μουσικων σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει ως ενεργό μέλος σε σεμινάρια κλασσικής κιθάρας, κιθάρας Flamenco, Jazz, πολυρυθμίας, μουσικής δωματίου με τους Γ. Καρακάση, Μ. Χατζηαναστασίου, Θ. Νάτση κλπ καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει masterclasses διαφόρων Ελλήνων κιθαριστών. Επίσης έχει εμφανιστεί σε συναυλίες Συμφωνικής Ορχήστρας, μουσικής δωματίου και διάφορων χορωδιακών μουσικών συνόλων του Ελλαδικού χώρου.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος κλασσικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών μουσικών σπουδών σε συλλόγους, σπίτια και ωδεία. Επιπλέον διδάσκει μουσικοκινητική σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου ως μουσικοπαιδαγωγός είναι να βοηθήσω τους μαθητές μου να αξιοποιήσουν τα ιδιαίτερα ταλέντα που πιθανόν διαθέτουν. Επίσης εστιάζω ιδιαίτερα στο γεγονός να αποκτήσει ο μαθητής ποικίλα μουσικά ερεθίσματα, προσεγγίζοντας τον σε ακούσματα διαφόρων εποχών (Κλασικισμό, Ρομαντισμό, Σύγχρονο κλπ) καθώς επίσης σε ακούσματα ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου (Κλασσικά, Παραδοσιακά, Rock, Blues κλπ).

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αυτό φένεται από τα πρώτα μαθήματα! Μέσω της εμπειρίας μου είμαι σε θέση να καταλάβω το επίπεδο του μαθητή και πόσο προχωράει και να προσαρμόσω κατάλληλα τα μαθήματα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Πολύ καλός καθηγητής και σοβαρός με την δουλειά του, μεταδοτικός και ευχαρίστως.

Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έμαθα κιθάρα και να παίζω οτι θέλω. Εκτός μου από κιθάρα έκανε και θεωρία μουσικής και τα κατάλαβα παραπολυ καλά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα θα είστε πολύ ευχαριστημένοι αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

Εύη
11.03.2021