Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζή Μαρία

έως 30 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών για όλες τις ηλικίες. Εκμάθηση της γλώσσας δια ζώσης στον χώρο σας είτε μέσω διαδικτύου. Προετοιμασία για τις επίσημες εξετάσεις της Ιαπωνικής γλώσσας Japanese Language Proficiency Test (JLPT) για όλα τα επίπεδα (Ν5-Ν1). Δυνατότητα διδασκαλίας σε ολιγομελή τμήματα σε πιο συμφέρουσες τιμές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και στους ρυθμούς του κάθε μαθητή. Η διδασκαλία γίνεται με τρόπο κατανοητό, με σεβασμό προς τον διδασκόμενο.
  • Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα Ιαπωνικά ιδεογράμματα, kanji, τα οποία βοηθάνε τον διδασκόμενο να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση και εκτίμηση για την γλώσσα.
  • Παράλληλα μέσα στην τάξη εκτός απο την γλώσσα θα μάθουμε και για τον όμορφο πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιαπωνίας.
  • Συμπληρωματικά με τα εκπαιδευτικά βιβλία παρέχονται προσωπικές σημειώσεις και ασκήσεις στα Ελληνικά.
Επαγγελματική Εμπειρία
  • Εμπειρία πέντε ετών στην διδασκαλία της Ιαπωνικής Γλώσσας
  • Εμπειρία εφτά ετών στην διδασκαλία ξένων γλωσσών
  • Εμπειρία προετοιμασίας μαθητών για τις επίσημες εξετάσεις Ιαπωνικής γλώσσας JLPT
  • Μεγάλο ποσοστό επιτυχιών στις εξετάσεις
  • Εκπαίδευτικό υπόβαθρο στην διδασκαλία καθώς και πρακτική στην διδασκαλία
  • Εκπαίδευση στην ψυχολογία και παιδοψυχολογία
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

 Από τους μεγαλύτερους συντελεστές στην επιλογή μου να γίνω καθηγήτρια αποτέλεσαν οι δικοί μου δάσκαλοι οι οποίοι με καθοδήγησαν και μου ενέπνευσαν το πάθος για διδασκαλία. Χάρη σε αυτούς ανακάλυψα την χαρά του να εμπνέεις όνειρα και να ωθείς τους μαθητές σου να γίνουν ο καλύτερος τους εαυτός. Στόχος μου είναι να κατευθύνω κάθε μαθητή στην προσωπική του επιτυχία παρέχοντας του τα σωστά εφόδια, την υποστήριξη και προσοχή που απαιτεί.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

 Προερχόμενη από παιδαγωγικό περιβάλλον με εμπειρία και εκπαίδευση στην διδασκαλία δύναμαι να εντοπίσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ή δυσκολίες των μαθητών και να τους καθοδηγήσω στην επιτυχία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Εξαιρετική καθηγήτρια και υπέροχος άνθρωπος! Η γνώση της Ιαπωνικής γλώσσας  και της Ιαπωνικής κουλτούρας σε συνδυασμό με την μεταδοτικότητα της, κάνουν την Μαρία την καλύτερη επιλογή για αρχάριους και μη! Με την Μαρία πήρα το πρώτο μου πτυχίο στα Ιαπωνικά και συνεχίζουμε μαζί για τα επόμενα! 

Μπαστακός

Ένας απίστευτος άνθρωπος και απίστευτη καθηγήτρια!! Πραγματικά, είναι επαγγελματίας, διδάσκοντας με όρεξη και τελειομανία! Φοβερά γλυκιά και επίμονη, κατάφερε το γκρουπ τριών ατόμων στο οποίο συμμετέχω, να πάρει το πρώτο δίπλωμα (Ν5) με την πρώτη προσπάθεια! Και αναφέρομαι σε γκρουπ τριών ενηλίκων όπου όλοι εργαζόμαστε κανονικότατα και παράλληλα ασχολούμαστε και με άλλα πράγματα. Παρόλα αυτά, η Μαρία κατάφερε να οργανώσει, να καθοδηγήσει και να ενσωματώσει την προσπάθεια που κάναμε σε μια απαιτητική καθημερινότητα! Και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους!! Συνεχίζουμε λοιπόν παρέα με τη Μαρία παρακάτω!! Στο Ν1 και ακόμα παραπέρα!! マリアさんありがとうございます。

Αρκομάνη Εβίτα

Εξαιρετικη επαγγελματιας με πολυ ορεξη για δουλεια. Ολα τα μαθηματα που εχουμε κανει μαζι ειναι τελεια δομημενα, και οι σημειωσεις της κατανοητες και με πολλα παραδειγματα για να κανουν την επαναληψη μετα πιο ευκολη. Ειμαι επισης παρα πολυ ικανοποιημενη και απο την προετοιμασια που καναμε μαζι για τις εξετασεις του πτυχιου, οχι μονο απο αποψη των μαθηματων αλλα και απο την προσωπικη της στηριξη. Ειναι εκει για το καθε βημα του μαθητη, να στηριξει, να συμβουλευσει, να εξηγησει, και να βοηθησει. Εμεις κανουμε αποκλειστικα online μαθηματα και μπορω να πω οτι δεν εχω βρει καποιο μειονεκτημα σε σχεση με το να καναμε απο κοντα. Την προτεινω σε οποιονδηποτε ενδιαφερεραι να ασχοληθει με την Ιαπωνκη γλωσσα.

Τζανετεα Χριστινα