Ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών στην Αθήνα και online
Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών κατ'οικον αλλά και στον χώρο μου. Είμαι απόφοιτη Ρωσικής γλώσσας και φιλολογίας του ΕΚΠΑ.Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους ρυθμούς κάθε μαθητή. Γίνονται και καλοκαιρινά μαθήματα Ιούλιο- Σεπτέμβρη, είτε ταχύρρυθμα για πτυχίο, είτε προσαρμοσμένα για να καλυφθεί η ύλη επιπέδων Α1-Α2 ως επανάληψη.
Παρέχονται και μαθήματα σε ομάδες 2-5 ατόμων με μειωμένη τιμή. Ύστερα από συνεννόηση μπαίνετε σε ομάδα με άτομο που έχει ίδιο επίπεδο, στόχους και ενδιαφέροντα πάνω στην γλώσσα .
=> Δυνατότητα απόκτησης Β2 σε 3–3,5 χρόνια
=>Το υλικό που χρησιμοποιώ για το κάθε επίπεδο έχει συσταθεί από αρκετά αγγλικά και ρωσικά εγχειρίδια και γραμματικές, καθώς και από προσωπικές σημειώσεις.
=>Τα μαθήματα σχεδιάζονται σε δύο ρυθμούς. Ο πρώτος αφορά όσους δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και συμπεριλαμβάνει περισσότερη πρακτική άσκηση στο μάθημα και λιγότερη δουλειά ''για το σπίτι''. Ο δεύτερος είναι για όσους έχουν περισσότερο χρόνο, όπου στο μάθημα δίνουμε έμφαση και στον Ρωσικό πολιτισμό.
=>Τα μαθήματα μπορούν να δίνουν έμφαση σε ειδικό λεξιλόγιο για τον τουρισμό και να προετοιμάζουν τον μαθητή από τον πρώτο κιόλας χρόνο εκμάθησης να μπορεί να ανταπεξέλθει σε βασικές συζητήσεις.
=>Δωρεάν υποστήριξη μέσω Viber κάθε Σάββατο 16:00–18:00 (ισχύει για τα τμήματα)
=> Δωρεάν μαθήματα εξάσκησης ομιλίας κάθε Παρασκευή (από το Β1)
Ξεκίνησα να διδάσκω ρωσικά ήδη από το τέταρτο έτος των σπουδών μου. Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια ενεργής διδαδκαλίας κατάφερα να κάνω τα ιδιαίτερα μαθήματα μοναδική δουλειά μου, κάτι που μου δίνει την δυνατότητα να αφιερώνω όλη μου την εργασιακή μέρα σε αυτά. Μέχρι και σήμερα έχω δουλέψει με παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε προετοιμασία πτυχίων. Έχουν προσπεραστεί δυσκολίες που αφορούσαν μαθησιακές δυσκολίες και έχω βρει τρόπους να κάνω το μάθημα ενδιαφέρον και αποτελεσματικό για τον καθένα ξεχωριστά.
Οι ανάγκες του κάθε μαθητή σχετίζονται με:
- Τον λόγο που θέλει να μάθει την γλώσσα. (γενική γλωσσομάθεια, τουριστικό λεξιλόγιο κλπ)
- Τον διαθέσιμο χρόνο που έχει.
- Τον τρόπο που μαθαίνει ταχύτερα. (ακουστικός τύπος ή με φωτογραφική μνήμη κλπ)
- Τα κίνητρα που έχει για να μάθει την γλώσσα. (λόγω εργασίας ή σχολής, απλού ενδιαφέροντος κλπ)
- Ο ρυθμός που μαθαίνει ο κάθε άνθρωπος, μπορεί επίσης να διαφέρει. Το μάθημα προσαρμόζεται ανάλογα και με αυτόν.
Στόχος μου είναι να βρίσκω τρόπους να κάνω πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη την διαδικασία της εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας. Από τότε που ξεκίνησα να διδάσκω μέχρι τώρα, έχω βρει τρόπους και υλικό, έτσι ώστε να ολοκληρώνω με τους μαθητές μου την ύλη με επάρκεια σε μικρότερο χρονικό διάστημα από το μέσο.