Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Kαπετανάκη Μαίρη

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα Τουρκικής Γλώσσας απο έμπειρη καθηγήτρια με 100 % επιτυχιά στις εξετάσεις του İstanbul Üniversitesi, TÖMER Ankara Üniversitesi  και του ΚΠΓ. Αναλαμβάνει φοιτητές και ενήλικες σε προσιτές τιμές σε γκρουπ. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μαζί μπορούμε να μαθουμε Τουρκικά πολύ εύκολα και γρήγορα! Η πείρα μου των δέκα ετών σε φοιτητές και ενήλικες που ενδιαφέρονται να μάθουν να μάθουν την γλώσσα, μου έχει δείξει πως οι Έλληνες καταφέρνουν να μάθουν τουρκικά σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ καλά αποτελέσματα! Αν και εσείς το σκέφτεστε, μπορείτε να κλέισετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και να αποφασίσουμε ποιός ρυθμός σας ταιριάζει καλύτερα! Να είστε σίγουροι πως η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας είναι σαν να ξεκινάτε ένα ταξίδι! Σας περιμένω!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία της γλώσσας σε ΚΕΚ , στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης απο το 2011. 

Εμπειρία σε τμήματα ενηλίκων και προετοιμασίας σε εξετάσεις πιστοποίησης γλώσσας. 

Απο το 2019, διδασκαλία σε ιδιόκτητο κέντρο ξένων γλωσσών στη Ρόδο και εξειδίκευση στα διαδυκτιακά μαθήματα σε όλη την Ελλάδα

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η καλύτερη δασκάλα που είχα,έχει μεθοδικότητα κάνει το μάθημα και περνάει τόσο ευχάριστα.Διπλα της έχω μάθει πολλά.Το περιβάλλον των μαθημάτων είναι πολύ φιλικό και ευχάριστο.Αν ξεκινούσα από την αρχή πάλι εσένα θα διάλεγα!! 

Ελένη
30.08.2021

Η Μαιρη είναι μια Εξαιρετική, Ανεπαναληπτη, Μοναδική καθηγήτρια. Με επαγγελματισμό μεγάλης εμπειρια  και με επιμονή και υπομονη στους μαθητές της. Ένας άνθρωπος θετικός, ευδιάθετος γεμάτος χαρα και αγαπη τόσο στην εκμάθηση της γλωσσας όσο και προς τον κάθενα μαθητή της και γενικά στον περιγυρο της. Όποιος θέλει να μορφωθεί και να "σπουδάσει" Τη γλώσσα.. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!! 

Non
30.08.2021