Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκότσικας Γεώργιος

Παιδαγωγικού ειδικής αγωγής: Магистър-специална педагогика
Παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης με ξένη γλώσσα: Бакалавър-по начална и предучилищна педагогика с чужд език
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Σόφιας ''Άγιος Κλημέντιος της Οχρίδας''(Софийски Университет)
Master - Παιδαγωγικού ειδικής αγωγής: Магистър-специална педагогика 2019 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Σόφιας ''Άγιος Κλημέντιος της Οχρίδας''(Софийски Университет
Πτυχίο - Παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης με ξένη γλώσσα: Бакалавър-по начална и предучилищна педагогика с чужд език 2017 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι Έλληνας διδάσκαλος βουλγαρικής γλώσσας αλλά και της ελληνικής ως ξένης σε Βούλγαρους. Έχω διαμείνει στη Βουλγαρία για πάνω από δέκα χρόνια. Τόσο ο βασικός τίτλος σπουδών μου όσο και ο μεταπτυχιακός μου τίτλος είναι από το софийски университет Климент охридски. Κάποια από τα μαθήματα τα οποία έχω διδαχθεί, υπό την ομπρέλα του  τμήματος εκ του οποίου κι αποφοίτησα είναι τα εξής: Διδασκαλία της βουλγαρικής γλώσσας και λογοτεχνίας, Μεθοδολογία διδασκαλίας ξένης γλώσσας, Πρακτική άσκηση  διδασκαλίας βουλγαρικής γλώσσας και λογοτεχνίας, Γλωσσικά χαρακτηριστικά στην εκμάθηση ξένης γλώσσας, γλωσσολογία,  Βουλγαρική λογοτεχνία, Ιστορία της Βουλγαρίας ,Γεωγραφία της Βουλγαρίας κ.τ.λ. Μετρώ πλέον χρόνια πολυετής εμπειρίας έχοντας συνεργαστεί με αρκετά φροντιστήρια στη Σόφια της Βουλγαρίας.Διδάξα επίσης σε ελληνικές και βουλγαρικές  εταιρείες, βουλγαρικά και ελληνικά, σε Έλληνες και Βούλγαρους αντίστοιχα.Διαθέτω ανώτατο δίπλωμα (C2) στην βουλγαρική γλώσσα και ανώτερο δίπλωμα στην αγγλική γλώσσα (C1) Cambridge/advanced.

Το μαθητικό πλάνο τо οποίο και χρησιμοποιώ είναι τα μαθητικά βιβλία του Климент охридски καθώς και τα здравейте.Τα βιβλία παρέχονται εντελώς δωρεάν σε ψηφιακή μορφή προς εκτύπωση καθώς και το audio listening των βιβλίων. Εάν κάποιος  επιθυμεί, σαφώς και μπορεί να αγοράσει τα αυθεντικά για τη χρήση τους σε έντυπη μορφή και όχι σε σπιράλ αντίγραφα. Εκτός από τα βιβλία, παρέχω άφθονο υλικό πανεπιστημιακού επιπέδου (test , διαγωνίσματα εξαμήνων, pass papers τα οποία έχουν πέσει τις προηγούμενες χρονιές σε εξάμηνα, διδακτορικές διατριβές, υλικό σε pptx ,doc κ.τ.λ)   

Παραδίδω online μαθήματα για όλα τα επίπεδα σε Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπεύθυνη προετοιμασία πιστοποιήσεων. ✅

Προετοιμασία φοιτητών με σκοπό τις σπουδές στη Βουλγαρία ✅

Προφορική εξάσκηση γλώσσας για απόκτηση ευχέρειας. ✅

Εξατομικευμένη, μαθητοκεντρική  αλλά και δασκαλοκεντρική διδασκαλία όπου χρειάζεται. ✅

Παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων μέσω skype με διαμοιρασμό οθόνης.✅

 Επαγγελματική ορολογία. (ιατρική , οδοντιατρική , κτηνιατρική) ✅

Θερινά μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη τάξη. ✅ 

Μορφολογική, φωνολογική και συντακτική ανάλυση. (Γλωσσολογία βουλγαρικών) ✅

Επαγγελματική Εμπειρία

Μετρώ πλέον χρόνια πολυετής εμπειρίας (10) έχοντας συνεργαστεί με αρκετά φροντιστήρια στη Σόφια της Βουλγαρίας.Διδάξα επίσης σε ελληνικές και βουλγαρικές  εταιρείες, βουλγαρικά και ελληνικά, σε Έλληνες και Βούλγαρους αντίστοιχα. Έχω εργαστεί ως μεταφραστής σε συμβολαιογράφους μεταφράζοντας παντός τύπου έγγραφα παραδείγματος χάριν (συμβόλαια αγοραπωλησιών). Εκ τότε διεξάγω ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως σε φοιτητές και εργαζόμενους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η φοίτηση  είναι ευχάριστη και διασκεδαστική,διότι προσπαθώ να κάνω κάθε μάθημα χρήσιμο, ποικίλο και ενδιαφέρον. Δεν προσφέρω απλώς ένα «προϊόν» μοιράζομαι απλόχερα  τη γνώση μου. Αγαπάω τη δουλειά μου και είμαι επαγγελματίας. Με ενδιαφέρει η υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης. Εφαρμόζω μια ειδικά αναπτυγμένη μεθοδολογία που συνεχώς βελτιώνω και προσαρμόζω στις ανάγκες των μαθητών μου. Λαμβάνω υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σπουδαστών μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μια γλώσσα αποτελείται απο τέσσερα στοιχεία.Κατανόηση ,γραφή ,ανάγνωση και ομιλία.Σίγουρα όλοι θέλουν να μιλήσουν αλλά αυτό συνήθως επιτυγχάνεται τελευταίο. Κάποιος μπορεί να κατέχει τη γλώσσα στο έπακρον αλλά όταν έρθει η ώρα να μιλήσει κωλύεται.Κάποιοι βέβαια υστερούν στη γραμματική και λόγω εξωστρέφειας τα πάνε καλά με το προφορικό αρκετά γρήγορα. Στόχος και σκοπός λοιπόν, είναι τα σημεία που κυρίως υστερεί ο μαθητής. Έχω διδάξει σε σπουδαστές  με μαθησιακές δυσκολίες ,δυσλεξία αλλά και δυσγραφία. Ο ρυθμός αλλά κι η συχνοτική  απόκριση  των μαθημάτων καθορίζεται κυρίως από τον μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Ο κ. Γκότσικας είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής. Έχει υψηλή μεταδοτικότητα και η μεθοδολογία που ακολουθεί πραγματικά κάνει την εκμάθηση της βουλγαρικής γλώσσας πιο ενδιαφέρον και πιο προσιτή. Τον διακρίνω για τον επαγγελματισμό του και την ανθρώπινη συμπεριφορά του.  Έχει απίστευτες γνώσεις,  υπομονή  και η στήριξη που προσφέρει με βοήθησε να προσεγγίσω και να κατανοήσω καλύτερα τη βουλγαρική γλώσσα.

Χριστίνα
28.08.2023

Ο κύριος Γκοτσικας Γεώργιος έχει ενέργεια, πάθος καθώς και μεγάλη υπομονή. Σε κάνει να αγαπάς τα βουλγαρικά με τον τρόπο που κάνει το μάθημα.

Μάριος
07.04.2023

Τα μαθήματα με τον Γιώργο είναι πραγματικά ευχάριστα. Με έχει βοηθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δω πρόοδο και παρέχει χρήσιμο και οργανωμένο υλικό για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκτός απο το τυπικό μαθημα, συχνα γίνονται αναφορές και στην κουλτούρα, τα έθιμα και τον καθημερινό τρόπο ζωής στη Βουλγαρία, πράγμα που συμβάλει στο να γίνει ένα πραγματικά "ζωντανό" μαθημα και σίγουρα στο να έρθει κανεις πιο κοντα στη Βουλγαρικη γλωσσα! 

Σταύρος
01.04.2023