Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαζαράκου Μαρία

έως 50 ετών 32 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλόλογος
Αγία Παρασκευή Χαλάνδρι Βριλήσσια Μελίσσια Κηφισιά Ζωγράφου Γουδί Ιλίσια Μαρούσι Παλλήνη Γλυκά Νερά Γέρακας Χολαργός Παπάγος Παλαιό Ψυχικό Νέο Ψυχικό
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φιλόλογος 1990 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου καθώς και σε ενήλικες. Έχω πολυετή πείρα διδασκαλίας σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των Ανατολικών προαστείων και αντίστοιχη πείρα ιδιαιτέρων μαθημάτων. Αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία για πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και την αναπλήρωση κενών προηγούμενων τάξεων.Ειδικεύομαι στην προετοιμασία μαθητών σε πρότυπα Γυμνάσια και  Λύκεια.  Επίσης,αναλαμβάνω μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στη σχολική τους προετοιμασία, με βάση τις αλλαγές που εξήγγειλε το ΥΠΑΙΘ καθώς και ενήλικες που επιθυμούν προετοιμασία για εξετάσεις ή γλωσσική καλλιέργεια. Ταυτόχρονα γνωρίζω το εξεταστικό σύστημα της Κύπρου και το πλαίσιο των εξετάσεων διορισίμων και τη διαδικασία-ύλη για εισαγωγή σε πρότυπα Γυμνάσια στην Κύπρο . Οργανώνω μαθήματα θερινής προετοιμασίας για την επόμενη τάξη. Ταυτόχρονα  έχω ειδίκευση σε προφορικώς εξεταζομένους μαθητές με τους οποίους εργάζομαι έτσι ώστε να αυξάνεται η αποδοτικότητά τους,αφού είμαι εξετάστρια σε μαθητές με ΕΕΑ στις Πανελλήνιες εξετάσεις.Επίσης προετοιμάζω Έλληνες του εξωτερικού για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Τέλος, βοηθώ φοιτητές του ΕΑΠ με τις εργασίες και τις εξετάσεις τους..

Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει εξειδικευμένες σημειώσεις ανά επίπεδο στηριγμένες και στο υλικό της Τράπεζας Θεμάτων, καθώς και συχνές γραπτές ολοκληρωμένες  δοκιμασίες, για να διαπιστωθεί η πρόοδος των μαθητών.

Απαραίτητη είναι και η συχνή επικοινωνία με τους γονείς, προκειμένου να υπάρχει συνεργασία για τη θετική πορεία των μαθητών.   

Καθώς είμαι εξεταστρια και βαθμολογήτρια στις Πανελλήνιες εξετάσεις μπορώ να κατευθύνω απόλυτα επιτυχημένα τη διδασκαλία μου στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.    

Τέλος, παρέχω συμβουλευτική για την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού δελτίου και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Γίνονται δεκτά και ολιγομελή γκρουπ 2 η 3 ατόμων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω μακρόχρονη εμπειρία αποτελεσματική διδασκαλία και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνική και τακτική, ανάλογα με τις δρομολογουμενες ανά περιόδους αλλαγές στον εκπαιδευτικό τομέα .Ταυτόχρονα συμμετέχω ενεργά στις Πανελλήνιες εξετάσεις ως εξετάστρια προφορικώς εξεταζομένων μαθητών και βαθμολογήτρια, άρα γνωρίζω με ακρίβεια τα ζητούμενα από το σύστημα και εκεί προσαρμόζω τη διδασκαλία μου. 

Επαγγελματική Εμπειρία

1991 έως σήμερα :Καθηγήτρια Λυκείου σε ιδιωτικό σχολείο στο επίπεδο του Λυκείου.Πιστοποιησεις για συμμετοχή σε σεμινάρια που άπτονται της ειδικότητάς μου σε ετήσια βάση και υπό την εποπτεία διάφορων φορέων.  

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Βελτίωση των μαθητών μου και επίτευξη των προσωπικών τους στόχων .Ταυτόχρονα επιδιώκω τη συναισθηματική και πνευματική τους εξέλιξη δημιουργώντας ένα κλίμα ασφαλείας και σιγουριάς για το μέλλον που προσπαθούν να χτίσουν σε αυτήν την σημαντική περίοδο της ζωής τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με ειδικά διαμορφωμένες ανά επίπεδο ασκήσεις αξιολόγησης δυνατοτήτων και προσωπική επαφή .Επίσης επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον κρίνεται απαραίτητη καθώς είναι το πλέον αρμόδιο στο να καθοδηγήσει τα πρώτα στάδια της σχέσης μαθητή-καθηγήτριας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Με την κ.Μαζαράκου έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν,καθώς προετοίμασε την μεγάλη κόρη μου,η οποία εισήχθη στη Νομική Αθηνών  και συνεργάζομαι και τώρα, καθώς προετοιμάζει την δεύτερη κόρη μου με τον ίδιο στόχο.Είναι μεθοδική,αποτελεσματική και καλή γνώστης του συστήματος εξετάσεων .Προσεγγίζει συναισθηματικά τον μαθητή αλλά και τον καθοδηγεί έτσι ώστε να αφομοιώνει την ύλη και να αποδίδει άριστα.Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ