Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κριτσωτάκης Νικόλας

έως 40 ετών
Αθήνα / Nέος Kόσμος
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Μέσα από εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γραμμικού Σχεδίου, 3D σχεδιασμού με την χρήση Rhino - Vray και AutoCAD.

Εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

 Η προσέγγιση του ατόμου ανάλογα με τις ανάγκες του και η συνεχή αναζήτηση μεθόδων διδασκαλίας αποτελούν στοιχεία προσωπικής εξέλιξης που όμως έχουν αποτέλεσμα στους μαθητές, ενήλικους αλλά και εφήβους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Μετά από συνεχή διδασκαλία σε φροντιστήρια δημιούργησα ένα τρόπο προσέγγισης του ατόμου, σε συνεργασία με ειδικό παιδαγωγό, ώστε η μάθηση να γίνει προσιτή με εναλλακτικές μεθόδους, βασιζόμενη, πάντα, στην επιτυχία των εξετάσεων. Σκοπός είναι η εκμάθηση και κατάρτιση του ατόμου, είτε ενήλικας είτε μαθητής σχολείου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ένας τρόπος προσωπικής ολοκλήρωσης και η συναναστροφή με τους μαθητές με βοηθάει εξελικτικά. Επίσης η προσφορά της γνώσης είναι σημαντικό κίνητρο και η επιτυχία, προσωπική ευχαρίστηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από την διαδικασία εκμάθησης σκοπός είναι να κατανοήσω τον τρόπο αντίληψης του μαθητή και να προσαρμόσω την διδασκαλία αναλόγως. Σκοπός είναι η ομαλή εκμάθηση και όχι η υπό πίεση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Πολυ καλη συνεργασια και αποτελεσμα! Καναμε εντατικα μαθηματα και ολοκληρωσαμε την υλη στο προγραμματισμενο χρονο. Ο Νικολας ειναι εξαιρετικος καθηγητης και με εκανε να αντιληφθω πολυ γρηγορα την λογικη των προγραμματων και πως λειτουργουν. Εχει χιουμορ και η ωρα περναει εποικοδομητικά και ευκολα.

Victoria Marouli

Από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεσαι πόσο ο Νικόλας έχει ασχοληθεί και αγαπά το σχέδιο. Δείχνει ενδιαφέρον, είναι υπομονετικός και εξηγεί τα πάντα με έναν τέτοιο τρόπο που δεν γίνεται να μην τα κατανοήσεις. Τον συνιστώ χωρίς δεύτερη σκεψη! 

Νεοφυτου Μαριαννα

Απο το πρώτο μάθημα διαπίστωσα την προσήλωση και το πάθος του Νικόλα για τα σχεδιαστικά προγράμματα και την αρχιτεκτονική.  Εξαιρετικός καθηγητής με άριστη ικανότητα να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του με μεθοδικότητα πράγμα που καθιστά το μάθημα επικοδομητικό. Ειναι συνεπής και υπομονετικός. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα μαθήματα μαζί με τον Νικόλα ! 

Βασιλάκη Ηρώ