Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαραγκός Νίκος

Νέα Ιωνία
Πτυχία
Thames Valley University
Πιστοποίηση - Electric Guitar 2009 Επαληθευμένο
Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου
Πιστοποίηση - Ηλεκτρική Κιθάρα 2011 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω μαθήματα ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας καθώς και σύγχρονης θεωρίας-αρμονίας σε αρχάριους και μη, σε στυλ όπως rock, blues, funk, pop, ελληνικό ροκ-έντεχνο. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον δικό μου χώρο, online ή στον χώρο σας (25€/ώρα).

Δυνατότητα προετοιμασίας για εξετάσεις πτυχίου στο Thames Valley University.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για την μεταδοτικότητα μου, την εμπειρία δεκαπέντε χρόνων και την υπομονή. Αυτά τα χαρακτηριστικά με κάνουν να συνεργάζομαι καλά με μαθητές όλων των επιπέδων, ακόμα και τελείως αρχάριους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η δραστηριότητα μου σαν εκπαιδευτικός ξεκίνησε το 2007 με ιδιαίτερα μαθήματα και συνεργασίες με ωδεία (Ωδείο Όπερα, Εθνικό Ωδείο Κηφισιάς) και μουσικές σχολές και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα εργάζομαι σε μουσικά κέντρα διασκέδασης με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Μακρόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Αντύπας, Έλλη Κόκκινου, Δήμος Αναστασιάδης, Κώστας Καραφώτης, Άντζελα Δημητρίου κ.ά. Επίσης έχω συμμετάσχει σε τηλεοπτικά shows και σε συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ισραήλ, Αγγλία, Αμερική, Ιταλία και Ρωσία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η  μεταδοτικότητα γνώσεων ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρή ηλικία, μεγαλώνοντας αυτή η αίσθηση της μεταδοτικότητας έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Στόχος μου είναι είναι ένα ευχάριστο μάθημα ώστε ο μαθητής να το απολαμβάνει, μαθαίνοντας παράλληλα την απαιτούμενη ύλη.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η πολυετή μου εμπειρία στην διδασκαλία κιθάρας, έχοντας δεκάδες μαθητές όλα αυτά τα χρόνια, με καθιστούν ικανό να καταλαβαίνω τις ανάγκες του μαθητή και να προσαρμόζω την ύλη πάνω στις δικές του ανάγκες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τα μαθήματα με τον Νίκο έως τώρα. Είναι πολύ μεταδοτικός με πολλές γνώσεις και η ώρα μαζί του κυλάει ευχάριστα καθώς και αυτός είναι πολύ ευχάριστος σαν χαρακτήρας. Μάθημα με το μάθημα μπορώ να δω διαφορά και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί. Είναι πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε μου ερώτηση. Τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Zacharias
13.10.2022

Παρά πολύ καλός καθηγητής και πολύ μεταδοτικός! Έχω ξεκινήσει πρόσφατα μαθήματα κιθάρας από το μηδέν και κάθε φορά βλέπω βελτίωση :) 

Λιλια
02.04.2022

Έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον Νίκο. Είναι από τους καλύτερους καθηγητές κιθαρας που είχα ποτέ. Έχει πάντα καλή διάθεση, είναι δομημένος και υπομονετικός. Μέσα σε λίγους μήνες είδα τρομερή διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια. Κατέχει αρκετά genres όποτε ό,τι μουσική και να παίζει κανείς, μπορεί να βοηθήσει. Κάνω μάθημα online μέσω Γερμανιας και μέσο Zoom δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τον συνιστώ 100%.

Christian
11.01.2022