Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
έως 30 ετών
Μαθήματα που παραδίδω
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Απευθύνομαι σε ενήλικες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές του στα Αγγλικά ώστε να εξασφαλίσουν μια καλύτερη θέση εργασίας, σε επαγγελματίες που θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στο εξωτερικό αλλά δυσκολεύονται να συντάξουν επαγγελματικά s (παρέχεται πακέτο μαθημάτων γι'αυτήν την περίπτωση με συγκεκριμένο αριθμό εξ' αρχής).

Απευθύνομαι σε γονείς που δεν θέλουν να πιέζουν τα παιδιά τους να κάνουν ασκήσεις από ένα βιβλίο, ενώ αυτά βαριούνται, σε γονείς που τα παιδιά τους έχουν πολύ ενέργεια και είναι πιο κινητικά, σε γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να μάθουν να μιλάνε αγγλικά και να επικοινωνούν.

Είμαι σίγουρη ότι έχετε κάνει μαθήματα Αγγλικών αρκετές φορές στη ζωή σας, ότι έχετε ψάξει τον καλύτερο/η εκπαιδευτή/ρια για τα παιδιά σας, ότι έχετε αγοράσει βιβλία ξανά και ξανά. Όμως εύκολα κουράζεστε και εντέλει χάνετε την ουιαστική επαφή σας με τη γλώσσα. Δυστυχώς, συνήθως στα Ελληνικά δεδομένα ακολουθούνται- ως επί το πλείστο- πιο τετριμμένες μορφές διδασκαλίες όσο αφορά τις ξένες γλώσσες. Κι έτσι, συχνά ακούω καινούριους μαθητές μου να μου λένε 'καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω'. Κι αυτό είναι λογικό καθώς διδασκόμαστε αυτή τη γλώσσα μέσα σ' ένα σύστημα που ενδυναμώνει το κέντρο κατανόησης της γλώσσας του εγκεφάλου αλλά όχι το κέντρο παραγωγής (αυτά τα δύο βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία).

Μπορεί να είμαι νέα σε ηλικία και η επτάχρονη διδακτική μου εμπερία να φαίνεται μικρή αλλά έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό που κάνω και η τριετής σχεδόν εμπειρία μου εργασίας σε Κινέζικες εταιρίες διδασκαλίας Αγγλικών με έχει διδάξει πολλά και με έχει βοηθήσει να αντιλαμβάνομαι πολύ γρήγορα τις ανάγκες του μαθητή.

Θα χαρώ να συνεργαστούμε! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω ήδη αναφέρει ό,τι πιστεύω πως είναι απαραίτητο στην αγγελία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Αναφέρεται στο βιογραφικό μου, θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Διδακτική προσέγγιση

Έχω ήδη αναφέρει.

Μεγάλωσα σ' ένα σπίτι με γονείς εκπαιδευτικούς. Όταν ήμουν δέκα ήξερα τι είναι η δυσλεξία, όταν πήγα Γυμνάσιο παρακάλαγα τους γονείς μου να με αφήσουν να διορθώσω γραπτά του Δημοτικού.

Δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο πέρα από το να διδάσκω. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;