Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μανγκασαριάν Ελπίδα

έως 40 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καθηγητρια Φιλολογικών Μαθημάτων (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Α.Π.Θ.)  με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, τελειόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ (2ο πτυχίο).  Αναλαμβάνω τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων του δημοτικού (και σε παιδιά που χρήζουν ειδικής προσέγγισης), και όλων των φιλολογικών  μαθημάτων Γυμνασίου και Λύκείου.

Λόγω πολύ καλής γνώσης Αγγλικών (C2) και γερμανικών (C1) διδάσκω με άνεση μαθήματα ξένων γλωσσών του σχολείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω μια έμφυτη καλή επικοινωνία με τα παιδιά ενώ παράλληλα είμαι απαιτητική ως προς την πειθαρχία και την οργάνωση που πρέπει να έχει ένα μάθημα για να μπορεί να έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Το μυστικό είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε μαθητή ώστε να ανταποκρίνεται στον τρόπο που έχει ανάγκη ο κάθε μαθητής για να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

10ετής πείρα σε παράδοση μαθημάτων σε παιδιά δημοτικού αλλά και σε φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου. Πείρα και σε παράδοση μαθημάτων ξένων γλωσσών (Αγγλικά και Γερμανικά) για τα σχολικά τους μαθήματα.

Μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων έχω χρησιμοποιήσει και για δημιουργική απασχόληση παιδιών όπως μουσική (κιθάρα, τραγούδι και μεταλλόφωνο), χορός (Ballroom, latin, Παραδοσιακοί) αλλά και σκάκι, ζωγραφική και οριγκάμι.

2ετής πειρα σε διδασκαλία μαθημάτων δημοτικού σε μαθητή με ΔΕΠΥ

Εξάμηνη εμπειρία διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων σε παιδιά με Βαρηκοΐα και κώφωση στο  Ειδικό γυμνάσιο και Λύκειο κωφών και βαρήκοων Θεσσαλονίκης.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές