Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαγδά Μάρα

έως 20 ετών
Κέντρο Αθήνας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι φοιτήτρια στη Φιλοσοφική, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Φιλολογίας. Για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου για μαθήματα αρχαίων, έκθεσης (γλώσσας), ιστορίας ή και γενική βοήθεια σε φιλολογικά μαθήματα. Μπορώ ακόμη να συμβάλλω και σε παιδιά λυκείου. Έχω εμπειρία με μαθητές δημοτικού και με μαθητές γυμνασίου. Βρίσκω τη δουλειά αυτή πολύ ενδιαφέρουσα και θεωρώ ότι μπορώ να φέρω τα βέλτιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτω proficiency, με πολύ δυνατό βαθμό, για βοήθεια σε μαθήματα αγγλικών, αλλά και ξενόγλωσσων (γνωρίζω και γαλλικά). Η τιμή είναι χαμηλότερη για γκρουπάκι και για αδερφάκια και φυσικά για άνεργους γονείς και πολύτεκνους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ευδιάθετη, πολύ κοινωνική και συνεπής. Είμαι αρκετά μεταδοτική στη διδασκαλία μου και έχω καλή σχέση με τα παιδιά. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους μαθητές μου και να ακούω τις απορίες τους, μιας και πολλές φορές μου θυμίζουν πόσο έξυπνα είναι τα παιδιά, σε οποιαδήποτε ηλικία. Θεωρώ ότι το να μιλάς με τα παιδιά και να αποκτάς φιλική σχέση μαζί τους είναι αποδοτικό, έτσι μου έχει δείξει η εμπειρία μου. Θεωρώ ότι ο καθένας για να καταλάβει κάτι πρέπει και να μπορεί να το διδάξει σε κάποιον άλλο, πράγμα που προσπαθώ να εφαρμόζω και με τους μαθητές μου. Τα μαθήματα θα έχουν πάντοτε κάτι καινούργιο και δημιουργικό για να μένει ζωντανό το ενδιαφέρον του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

1 χρόνος σε παιδιά δημοτικού, βοήθεια στη μελέτη στο σπίτι.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Με ενδιαφέρει η διδασκαλία γιατί μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά να μάθουν παραπάνω, επίσης είχα μεγάλη έμπνευση και εγώ από τους καθηγητές μου και θέλω να δώσω και εγώ έμπνευση μέσα από τη δουλειά μου στη νέα γενιά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από συζήτηση με τον μαθητή μπορώ να καταλάβω καλύτερα τι τον προβληματίζει και που έχει τις αδυναμίες του. Έτσι, μπορώ πιο αποδοτικά να τον βοηθήσω να αντιληφθεί κάθε πτυχή του μαθήματος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές