Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πέλα Μ.

Ψυχογλωσσολογία
Θεσσαλονίκη - Θέρμη
Πτυχία
Edinburgh University
Master - Ψυχογλωσσολογία 2005 Επαληθευμένο
Υπουργείο Παιδείας
Πιστοποίηση - Αγγλική Διδασκαλία 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Η εμπειρία των 19 ετών μου σε παιδιά και ενήλικες, σας εξασφαλίζει σιγουριά και δύναμη για να δουλέψουμε μαζί προς την εκμάθηση αγγλικών. Αν, από την άλλη, πρόκειται για τα παιδιά σας, σίγουρα μπορώ να μεταδώσω την αγάπη μου για την Αγγλική γλώσσα και να τους εξάψω το ενδιαφέρον και να τους εμνεύσω προς νέους ορίζοντες. 
Παραδίδω διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης μαθήματα με εξατομικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα απόλυτα στις δικές σας ανάγκες (προφορικά, δίπλωμα κ.α.) για όλα τα επίπεδα των Αγγλικών είτε ξεκινάτε πρώτη φορά είτε είστε προχωρημένοι. Παρέχω εκπαιδευτικό υλικό σε όλες τις μορφές και εστιάζω ιδιαίτερα στο στυλ μάθησης του κάθε ατόμου αλλά και πραγματικά σε αυτό που θα τον κινητοποιήσει να λάβει δράση προς τη μάθηση των αγγλικών χωρίς να νιώθει πίεση.

Oι σπουδές μου είναι στην Ψυχολογία και στην Αγγλική γλώσσα και με ένα μεταπτυχιακό στην Ψυχογλωσσολογία (University of Edinburgh)  και στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες του μαθητή και εμπνέοντάς τον (μεταδίδοντας την αγάπη μου για την γλώσσα) προσπαθώ να του μάθω τόσο τη γλώσσα όσο και τον πολιτισμό των χωρών στις οποίες έχω ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί. 

Επαγγελματική Εμπειρία

19 χρόνια

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κίνητρό μου να εμπνέω τους μαθητές και να διευρύνω τους ορίζοντες τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με συγκεκριμένα τεστ ανά επίπεδο καθώς και με την επικοινωνία μου με τον μαθητή γίνεται εύκολα αντιληπτό το επίπεδο του. Με δικά του writing ή προηγούμενα γραπτά στα αγγλικά.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
19

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Φοβερή καθηγήτρια με μεγάλη εμπειρία. Με βοήθησε παρα πολύ καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας μας προς το Proficiency. Κάναμε μαθήματα διαδυκτιακά ενώ παράλληλα φοιτούσα στην σχολή μου. Ήταν πρόθυμη να με βοηθήσει σε οποιαδήποτε αδυναμία είχα και την διορθώσαμε. Εν τέλη καταφέραμε τον στόχο μας και την ευχαριστώ πάρα πολύ και ως καθηγήτρια αλλά και ως άνθρωπο καθώς η σχέση μαζί της ήταν εκπληκτική!!!

Αναστασία
06.09.2022

Εξαιρετική στην δουλειά της. Με βοήθησε τα μέγιστα στην δουλειά μου γιατί χρειαζόμουν να μάθω την αγγλική γλώσσα οχι μόνο ως γραμματική αλλά κ ως προφορά κ νοοτροπία της κ πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη αυτοπεποίθηση από τότε.

Thanks pella!!!

John
03.05.2022

Η Πελα είναι πολύ ευχάριστη καθηγήτρια με εξαιρετικές γνώσεις στην διδασκαλία αγγλικής γλώσσας. Ακολουθώντας από την αρχή αυτό που ακριβώς ήθελα, προφορικά γύρω από το θέμα του διδακτορικού μου και την παρουσίασή του. Προχωρήσαμε και σε άλλα μαθήματα βελτίωσης κυρίως των προφορικών μου και κάνοντας τώρα και 3 μήνες μαθήματα (2ώρες / εβδομάδα) νιώθω να έχω περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν χρησιμοποιώ τα αγγλικά. Στην συνέχεια με την καθοδήγηση της Πελας προχωρήσαμε στην κάλυψη των κενών μου στην γραμματική. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την διδασκαλία.

Αναστασία
03.05.2022