Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μιχαλοπούλου Θεώνη

Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αγάπη για τη διδασκαλία, όρεξη, εμπειρία και μεταδοτικότητα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε ενήλικες,σε φοιτητές καθώς και σε μικρά παιδιά είτε διαδικτυακά (online) είτε κατ'οίκον (στην περιοχή της Αθήνας). Προετοιμασία για Delf, A1, A2, Β1, B2 Dalf C1,C2 Sorbonne B1, Β2, C1, C2 ΚΠΓ A1-A2, B1-B2, C1-C2 (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας) Πιστοποίηση Tcf A1-C2 καθώς και ενίσχυση στο διάβασμα για το σχολείο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ευχάριστη, προσιτή και επικοινωνιακή με εμπειρία  στη διδασκαλία έχοντας την υπομονή και τη διάθεση να κατανοήσω τις ανάγκες ενός ατόμου που επιθυμεί να μάθει τη γαλλική γλώσσα από την αρχή ή να βελτιώσει τις δεξιότητες του στη χρήση αυτής. Επίσης χρησιμοποιώ σύγχρονες διδακτικές μεθόδους σε συνδυασμό με ανανεωμένο εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις ώστε να γίνει πιο εύκολη κατανοητή και με σύγχρονο τρόπο η διδασκαλία, η κατανόηση και η εκμάθηση της γλώσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω χρόνια σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά, καθώς και σε πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ ως ενισχυτική διδασκαλία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι να μπορέσω να κάνω τους μαθητές μου ν αγαπήσουν τη γαλλική γλώσσα μέσα από τη διδασκαλία της και ταυτόχρονα να εξελιχθώ και ως καθηγήτρια αλλά και ως άνθρωπος και να εξελιχθούν επίσης και οι μαθητές μου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα επιλέξει κάποια μαθήματα ψυχολογίας από άλλα τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής, όπως Παιδαγωγική Ψυχολογία, Ψυχολογία των Δυσκολιών Μάθησης και Γνωστική Ψυχολογία τα οποία μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσω κάποιες γνώσεις οι οποίες με βοηθούν να κατανοώ και να εντοπίζω πιο εύκολα τις ανάγκες ενός μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Η συνεργασία μας ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια ξεκινώντας χωρίς καμία απολύτως γνώση της γαλλικής γλώσσας, σήμερα μετά απο δυο χρόνια λόγο της διαθεσης της να με βοηθήσει και η παροχή του φιλικού περιβάλλοντος συνεργασίας στην πορεία της εκμάθησης μου η ποιότητα γνώσης μου αντικατρότιζεται τόσο στην σχολή μου όσο και στην κοινωνική μου ζωή. Έν ολίγοις, η διάθεση, η ενέργεια, η ποιότητα γνώσης και η εκπαιδευτική ικανότητα της ήταν αυτή που βοήθησε σε όλη την διαδικασία.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ
02.10.2023

Μια πολύ καλή και οργανωμένη καθηγήτρια που παρέχει πληθώρα εκπαιδευτικού υλικού και έχει ως πρωταρχικό μέλημα την αποτελεσματική συνεργασία και την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων. Διαθέτει γνώσεις για την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών της και αξιοποιεί τις ευκαιρίες για επιμόρφωση και περαιτέρω εξέλιξη! 

Χριστίνα Κωστοπούλου
02.10.2023

Η Θεώνη είναι απλά εξαιρετική σε όλα. Επαγγελματίας, συνεπής με προσωπικό ενδιαφέρον για τους μαθητές της και την πρόοδό τους. Προσωπικά με ώθησε να αγαπήσω τα γαλλικά και να ανυπομονώ να έρθει η ώρα του μαθήματος. Θελω να συνεχίσω, να πάρω ένα πτυχίο και μόνο με την Θεώνη θα ήθελα να φτάσω μέχρι το τέλος. Είμαι τυχερή που την βρήκα. Την ευχαριστώ!

Μορδοβάνη Ελένη
08.09.2023