Αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Χημείας ΕΚΠΑ με βαθμό πτυχίου 8,99 και φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ, εισαχθείς με κατατακτήριες εξετάσεις ως 2ος επιτυχών το ακαδημαϊκό έτος 2024–2025, παραδίδει μαθήματα για φοιτητές Σχολών Υγείας και υποψηφίους κατατακτηρίων εξετάσεων Ιατρικής Αθηνών.
Παραδίδονται μαθήματα στα εξής αντικείμενα:
Για Σχολές Υγείας:
- Ανατομία
- Φυσιολογία
Για κατατακτήριες εξετάσεις Ιατρικής ΕΚΠΑ:
- Ιατρική Φυσική
- Ιατρική Χημεία
— Βιοχημεία
— Ανόργανη Χημεία
Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε φοιτητή/υποψηφίου, με έμφαση στην κατανόηση της ύλης, την οργάνωση της μελέτης και την αποτελεσματική προετοιμασία για τις εξετάσεις.
Δυνατότητα ατομικών μαθημάτων (για Ανατομία και Φυσιολογία) ή μαθημάτων σε μικρά γκρουπ (για Κατατακτήριες εξετάσεις).
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ:
- Ειδικά για το μάθημα της Ιατρικής Φυσικής καλύπτονται ΟΛΕΣ οι διδακτικές ενότητες από το βιβλίου "Ιατρική Φυσική-Γεωργίου Ε." και "Φυσική Ανθρωπίνου Σώματος-Cameron" με προτεινόμενες 2 ώρες/εβδομάδα.
- Για το μάθημα της Ανόργανης Χημείας καλύπτονται τα αντίστοιχα κεφάλαια από το σύγγραμμα του Tro καθώς και ασκήσεις με δικές μου σημειώσεις. Προτείνονται: 2 ώρες/εβδομάδα.
- Για το μάθημα της Βιοχημείας, ειδικά για το ΕΚΠΑ, καλύπτονται σε βάθος όλα τα κεφάλαιο από το σύγγραμμα του Lehninger με ασκήσεις και προσωπικές σημειώσεις. Προτείνονται: 2 ώρες/εβδομάδα.
- Διδασκαλία Φυσικοχημείας ΙΙ (Τμήματος Χημείας και Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ), Οργανικής Χημείας (Τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ) και Αναλυτικής Χημείας (Τμήματος Χημείας και Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ), μεμονωμένα και σε γκρουπ.
- Διδασκαλία Ανατομίας σε πανεπιστημιακό επίπεδο σε γκρουπ.
- Διδασκαλία Χημείας για κατατακτήριες εξετάσεις για το τμήμα Ιατρικής ΕΚΠΑ.
- Εργασία ως καθηγητής Χημείας (Α', Β' και Γ΄ Λυκείου) σε γνωστό φροντιστήριο στα Βόρεια Προάστια.
- Διδασκαλία Ιατρικής Χημείας (Βιοχημεία και Ανόργανη) και Ιατρικής Φυσικής για προετοιμασία για κατατακτήριες Ιατρικής Αθηνών.