Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαζαρίδου Ηλιάννα

Διοίκησης Επιχειρήσεων
Ασπρόπυργος , Ελευσίνα, Αθήνα
Πτυχία
Πειραιά
Πτυχίο - Διοίκησης Επιχειρήσεων 2008 Επαληθευμένο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ-Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου μάθησης
Πιστοποίηση - ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2022 Επαληθευμένο
ΕΟΠΠΕΠ
Πιστοποίηση - Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος 2021 Επαληθευμένο
University of Michigan
Πιστοποίηση - Certificate of Proficiency 2009 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Με άδεια  Αγγλικής Διδασκαλίας, πάνω από 12 έτη εμπειρίας και έχοντας παρακολουθήσει 2ετές πρόγραμμα σεμιναρίων-μαθημάτων στο εξωτερικό στην βιωματική εκπαίδευση και πρακτική χρήση της γλώσσας  αναλαμβάνω επαγγελματικά και υπεύθυνα την διδασκαλία μαθητών ή ενηλίκων όλων των επιπέδων!

Παράλληλα έχοντας μεγάλη εμπειρία & πιστοποιημένη εξειδίκευση σε θέματα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης αναλαμβάνω την Διδασκαλία και σε παιδιά με ελαφριές μαθησιακές ή συμπεριφορικές δυσκολίες, προσφέροντας προσαρμοσμένο υλικό ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού!

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα σε Group 2 ή 3 ατόμων , ή και ατομικά, με στόχο της ενίσχυση των μαθητών μέσω της ανταγωνιστικότητας και της αλληλεπίδρασης και φυσικά την μείωση κόστους για εσάς.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί το "Think in English & Speak" αποκλειστικά για τους ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους στα αγγλικά!!!

Οφέλη:

  • Δεν χρειάζονται βιβλία!!!
  • Τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την βδομάδα από 60 λεπτά .
  • Δυνατότητα επιλογής συμμετχοής  2 ή 3 ατόμων ή 4 ή 5 ατόμων με σκοπό την στοχευμένη και εις βάθος εκμάθηση.

Επικοινωνήστε μαζί μου μέχρι 15 Μαίου και κερδίστε τον 1ο μήνα εντελώς δωρεάν και χωρίς δέσμευση εγγραφής!

Προετοιμασία για εξετάσεις

  • CAMBRIDGE : ( KET(A2 Elementary), PET(B1 Intermediate), FCE (B2 Upper Intermediate),CAE (C1 Advance) & CPE(C2 Mastery)
  • MICHIGAN: Myle (Young learners), Met Go! Cerf A1 -Cerf B1 (11 -15 years old), Met Cerf A2- C1, ECCE (B2), ECPE(C2)
  • ESB levels B1, B2, C1, C2
  • IELTS Academic or General Training (Listening, Reading, Writing & Speaking)
  • LTE για Δημόσιο A1-B1 or A1-C2 (Reading & Listening)
  • Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το επίπεδο, τον αριθμό των ωρών και των μαθητών! 

Προσφορές %

  • Δυνατές τιμές στα γκρουπάκια
  • Έκπτωση από το 2ο μέλος της οικογενείας
  • Δωρεάν εγγραφή
  • Δυνατότητα κλεισίματος πακέτου συγκεκριμένης διάρκειας με μηνιαία πληρωμή  !
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στόχος μου είναι οι μαθητές αρχικά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στην γλώσσα και σταδιακά να την εξελίξουν. Για μένα πρωταρχικό μέλημα είναι να αγαπήσουν την γλώσσα προκειμένου να την μάθουν ευχάριστα. Για το λόγο αυτό ακολουθώ τον ρυθμό των μαθητών και προσαρμόζομαι στις ανάγκες που έχουν κάθε φορά ξεκλειδώνοντας τις δυσκολίες τους με την μέθοδο που ταιριάζει σε κάθε μαθητή.

Προκειμένου να ενισχύω επιπλέον το ενδιαφέρον των παιδιών έχω δημιουργήσει τους λεγόμενους "Motivators" (Παρακινητές) όπου ετοιμάζετε ανα τακτά διαστήματα υλικό στην αγγλική γλώσσα με βάση τα ενδιαφέροντα των παιδιών και δίδεται εφόσον ο μαθητής έχει ολοκληρώσει με συνέπεια και καλή προσπάθεια μια ενότητα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Το ξεκίνημα μου όπου αντιλήφθηκα την αγάπη μου για την διδασκαλία, ήταν στα 19 μου έτη αναλαμβάνοντας ένα παιδάκι με βαριά αναπηρία όπου το βοήθησα με επιτυχία στην μελέτη μαθημάτων ! Απο τότε και μετά ανέλαβα παιδιά δημοτικού για μελέτη μαθημάτων και στην πορεία αποκλειστικά μόνο για παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων στην Αγγλική Γλώσσα. Έχοντας δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια με πλήθος παιδιών, με μαθησιακές , συμπεριφορικές δυσκολίες ή μη, κατάλαβα πως δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί μαθητές, όλα τα παιδιά είναι ικανά, και το μόνο πράγμα που χρειάζονται  για να λειτουργήσουν είναι αγάπη , σωστή στήριξη και καθοδήγηση. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι μια δημιουργική συνεισφορά προς τους μαθητές. Αντλώ δύναμη μέσα απο αυτό και με το να βελτιώνω ανθρώπους συμβάλει και στην ψυχική μου αυτοβελτίωσή. Η αγάπη που δίνεις και παίρνεις αντίστοιχα μέσα απο την διαδικασία αυτή είναι απερίγραπτη! Για μένα θεωρώ πως είναι έμφυτη η τάση μου προς αυτό καθώς αποδείχτηκέ στην πορεία της ζωής μου μέσα απο τα αποτελέσματα που έπερνα. Στο τέλος της ημέρας μένουν συναισθήματα  χαράς και μεγάλης ευεξίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Παρέχεται  Δωρεάν τεστ κατάξης, σε πρώτο χρόνο, προκειμένου να εντοπίσω το επίπεδο του μαθητή  ώστε να δοθεί η ανάλογη κατεύθυνση.

Φυσικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή φαίνονται πιο ξεκάθαρα στην πορεία της διδασκαλίας καθώς είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί πρώτα μια καλή συνεργασία και σύνδεση στην μεταξύ μας σχέσης και στην πορεία να εμπλουτιστεί το αρχικό εκπαιδιευτικό πρόγραμμα όπου είναι απαραίτητο.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ηθελα μια καθηγητρια αγγλικων για ιδιαιτερα για το παιδι μου που εχει δυσλεξια. Οσο κι αν προσπαθησαμε στα φροντηστηρια ηταν ματαιο,αφου δεν μπορουσε να συμβαδισει με τους ρυθμους της ταξης. Ετσι λοιπον διαλεξα, λογω του βιογραφικου της την κ. Ηλιαννα Λαζαριδου. Δυο χρονια τωρα που διδασκει στο παιδι μου,εχω δει τρομερη προοδο. Ηδη βλεπουμε ταινιες με αγγλικους υποτιτλους και επειδη δουλευει σεζον συνεννοειται αψογα με τους τουριστες. Συνεχιζουμε για 3η χρονια και στοχος μας ειναι να αποκτησουμε το πτυχιο first certificate of english και γιατι οχι και το proficiency. Ευχαριστουμε πολυ Ηλιαννα για ολο αυτο το οργανωμενο προγραμμα εκμαθησης ,το οποιο εχει αποδωσει καρπους και επιπλεον για το σωστο τροπο προσσεγγισης του παιδιου! Εισαι η μονη καθηγητρια που καταφερες,και σε συντομο χρονικο διαστημα, αυτο που δεν καταφεραν τοσοι αλλοι!

Καγιογλου Στέλλα
13.06.2023