Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιαννακίτσα Ιωάννα

έως 30 ετών
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Έχω αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχω  εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Η εκπαιδευτική μου εμπειρία είναι πεντατεής σε ιδιωτικό και δημόσιο σχολείο, πρότυπο κέντρο μελέτης και ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδω μαθήματα κατ' οίκον είτε διαδικτυακά σε παιδιά δημοτικού. Τιμή: 10 ευρώ/ώρα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω μεγάλη εμπειρία από την ύλη όλων των τάξεων του Δημοτικού λόγω των ιδιαίτερων μαθημάτων αλλά και της εργασίας στο πρότυπο κέντρο μελέτης, στο οποίο υπήρχε τριβή με την ύλη όλων των τάξεων. Είμαι πάντα ειλικρινής απένταντι στους γονείς σχετικά με τις δυνατότητες του παιδιού. Στόχος μου είναι η καλλιέργεια της οργάνωσης και η βελτίωση των ικανοτήτων του μαθητή ώστε να γίνει αυτόνομος και να μπορεί να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις του ανεξάρτητος. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω πέντε χρόνια, κάνω ιδιαίτερα μαθήματα και τα τρία τελευταία χρόνια έχω εργαστεί σε πρότυπο κέντρο μελέτης με σκοπό την προετοιμασία των μαθητών για το σχολείο, σε ιδιωτικό  αλλά και σε δημόσιο σχολείο αναλαμβάνοντας τις τάξεις 'Ε και Ά δημοτικού αντίστοιχα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επιδιώκω τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της διδασκαλίας μου, γι αυτό το λόγο η επιμόρφωσή μου είναι διαρκής. Θέλω οι μαθητές που διαδάσκω να έχουν μια συνεχή ανοδική πορεία που θα δικαιώνει την προσπάθειά μας καθώς και την εμπιστοσύνη των γονέων προς το πρόσωπό μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πρώτο μάθημα επικεντρώνεται στον έλεγχο των ήδη κατακτημένων γνώσεων ενός μαθητή σύμφωνα με την τάξη στην οποία βρίσκεται και κρίνεται αν συνάδουν με την ύλη που πρέπει να έχει αφομοιώσει το παιδί σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών του Παιδαγωγικου Ινστιτούτου. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές