Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σ. Λυδία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ για Πανελλαδικές Εξετάσεις  -  Βόρεια Προάστια (Περιοχές: Λυκόβρυση-Πεύκη, Κηφισιά, Μαρούσι). 

Μαθήματα στο χώρο σας από τελειόφοιτη της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα σχεδίου. Επιλογή διδασκαλίας σε τμήμα 2 έως 3 ατόμων με έκπτωση.

Παρέχεται πλήρες αρχείο θεμάτων, καθώς και πρόσθετο υλικό σημειώσεων και ασκήσεων.

Τα μαθήματα γίνονται εβδομαδιαία, είναι τρίωρα (3 ώρες Γραμμικό και 3 ώρες Ελεύθερο) και είναι ευέλικτα με βάση το πρόγραμμα του/της μαθητή/τριας.

Παραδίδονται επίσης διαδικτυακά μαθήματα, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με προσπάθεια, ευχάριστη διάθεση και όρεξη για δουλειά, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, αφού θα έχει καλυφθεί το εύρος των θεμάτων και των συνθέσεων, το αποτέλεσμα θα μπορεί να είναι μόνο θετικό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τελειόφοιτη της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα σχεδίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσα από επιμονή, πειθαρχία αλλά και ηρεμία ο/η μαθητής/τρια θα καταφέρει να πετύχει το στόχο και τα όνειρά του/της. Η διδασκαλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα διαδικασία συνεργασίας προς την επίτευξη αυτών των στόχων σε ένα περιβάλλον πολύ απαιτητικό για τους σύγχρονους μαθητές. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων παρατηρούνται οι εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή/τριας και έπειτα η διδασκαλία εξελίσσεται με βάση αυτές. Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση, μέσω της επανάληψης των ασκήσεων, όπου χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές