Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαντζούκης Αποστόλης

Ιωάννινα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Αριστούχος πιάνου και θεωρητικών, παραδίδω μαθήματα πιάνου και θεωρητικών σπουδών, όπως αναγράφεται και πιο αναλυτικά παραπάνω. Τιμές συζητήσιμες και προσιτές. Σκοπός είναι να είναι όλοι ευχαριστημένοι και απο μεριάς μου δεν πρόκειται να συμβεί διαφορετικά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ πως σε κάθε περίπτωση προσπάθειας ενός εκπαιδευτικού να μεταδόσει τις γνώσεις του χρειάζεται υπομονή, επιμονή και τρόπο να γίνονται σε ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα όλα τα προηγούμενα. Στο κάτω κάτω της γραφής, μουσική κάνουμε, είναι φτιαγμένη για να περνάμε καλα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχοντας διδάξει αρκετές φορές και ώρες, σημασία μετα από ένα σημείο έχει το ενδιαφέρον που μπορει ένας εκπαιδευτικός να δημιουργήσει στον μαθητή του για το αντικείμενο διδασκαλίας. Ο καθηγητής έχει τον ρόλο να κατευθύνει και να συμβουλεύει τον μαθητή στο μονοπάτι στο οποίο τον ξεναγεί και αργότερα τον συνοδεύει. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Νιώθω την ανάγκη να μεταδώσω το ταλέντο και την αγάπη μου για τη μουσικη με τον όμορφο τρόπο που μεταδώθηκαν και σε εμένα παλαιότερα. Επιθυμώ να βοηθήσω όσους μαθητές το έχουν ανάγκη, μικρούς και μεγάλους, παιδιά και γονείς. Η μουσική δεν έχει όρια, ούτε ηλικίες. Άλλωστε ποτέ δεν ειναι αργά για μουσική! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής ειναι ξεχωριστός, κάνοντας το ίδιο το μάθημα ακόμη πιο ενδιαφέρον και για εμένα, συνεπώς και για τον ίδιο τον μαθητή. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, και ο τρόπος να γίνουν αντιληπτές ειναι να πραγματοποιηθούν λίγα μαθήματα, μέχρι να παρουσιαστεί στον μαθητή οποιαδήποτε δυσκολία (πράγμα φυσικό και επόμενο). Εκείνη είναι και η πρώτη σημαντική στιγμή μεταξύ μαθητή και εκπαιδευτικού, καθώς εκεί βρίσκονται οι τρόποι επικοινωνίας των δύο και η ευκολότερη και ευχάριστη συνεργασία τους μετέπειτα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές