Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στεργίου Δημήτριος

Θεσσαλονίκη, Εύοσμος
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Καθηγητής αγγλικών, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει:

- ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων

- προετοιμασία πιστοποιητικών

- μεταφράσεις

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρησιμοποιώ ποιοτικό και διακεκριμένο διδακτικό υλικό, δημιουργημένο με τη βοήθεια επιστημόνων του κλάδου της ψυχολογίας, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του μαθητή.

Οι διδακτικές ώρες είναι ολόκληρες (60 λεπτά) και η συμφωνημένη τιμή παραμένει η ίδια έως ότου ο μαθητής φτάσει σε επίπεδο Lower (Β2).

[ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ]

Δίνω αρκετή έμφαση στον προφορικό λόγο (speaking), ειδικά με μαθητές που ενδιαφέρονται για την ουσιαστική επικοινωνία πέρα από την απόκτηση ενός πιστοποιητικού.

Δεν παραλείπω βασικές πτυχές εκμάθησης όπως την ορθογραφία και την έμφαση στην γραμματική καθώς αποελούν βασικές προϋποθέσεις για τη σωστή χρήση της γλώσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 12ετή εμπειρία σε μαθήματα με παιδιά καθώς ασχολούμαι με το αντικείμενο από το ξεκίνημα των σπουδών μου. Επίσης, έχω αρκετή εμπειρία σε μαθήματα με ενηλικες οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν εκ νέου με την αγγλική γλώσσα και χρειάζονται μια πιο άμεση προσέγγιση.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το να είσαι καθηγητής σου δίνει την ευκαιρία και το προνόμιο να επηρεάσεις την κοινωνία διαμορφώνοντας την επόμενη γενιά με το να τους παρέχεις τα εργαλεία και τις γνώσεις για να διαμορφώσουν τις δικές τους απόψεις, να συμβάλλουν και να επηρεάσουν την κοινωνία στο μέλλον. Ένας καθηγητής κάνει πολλά περισσότερα από το να διδάσκει απλώς το θεματικό υλικό.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αξιολογώ τις δεξιότητες του μαθητή μέσω κάποιων τεστ κατάταξης (Placement Tests) σε όλες τις πτυχές τις γλώσσας πριν συστήσω το κατάλληλο επίπεδο ή πιστοποιητικό.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Εξαιρετικός!Δεν παραδίδει και φεύγει όπως κάνουν πολλοί .Σου βάζει παραδείγματα ξανά και ξανά,μέχρι να γίνει κατανοητό το γραμματικό φαινόμενο .Σε 3 χρόνια από τάξη C φτάσαμε και πήραμε πτυχίο Γ2!              

Χαλκιδου Χρυσα
22.01.2024