Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πορφύρη Αγγελική

Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Πετρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ιστορίας και Αρχαιολογίας 2015 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ με πολυετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών μαθημάτων όλων των επιπέδων, κατ' οικον και online σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Επιπλέον, παρέχονται προσωπικές σημειώσεις. Τέλος, παραδίδονται μαθήματα γραμματικής, συντακτικού, ορθογραφίας και ανάπτυξης γραπτού λόγου σε ελληνόφωνους μαθητές που φοιτούν σε σχολεία του εξωτερικού. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πέρα από την εμπειρία μου, θεωρώ πως το βασικό προσόν μου είναι η υπομονή και η μεθοδικότητα. Προσαρμόζομαι κάθε φορά στις διαφορετικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή, ώστε μαζί να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, δουλεύω συστηματικά με τρόπο που ο μαθητής να μην λαμβάνει απλά στείρα γνώση, αλλά να συμμετέχει ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Τελικός μου στόχος για τους μαθητές μου είναι "να μάθουν να μαθαίνουν". 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης και σε κέντρο μελέτης. Επιπλέον παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα επι σειρά ετών τόσο κατ' οίκον όσο και διαδικτυακά.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Θεωρώ πως μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία αφενός δείχνουμε στα παιδιά πράγματα που δεν γνώριζαν, αφετέρου μαθαίνουμε κι εμείς, ως εκπαιδευτικοί, από εκείνα. Αυτή μου η πεποίθηση με οδήγησε στη διδασκαλία. Και πράγματι, όλα αυτά τα χρόνια έχω διδαχθεί τόσο όσο έχω διδάξει.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχω σαν αρχή πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και μαθαίνει διαφορετικά. Είναι λοιπόν ο εκπαιδευτικός που πρέπει να προσαρμοστεί στον μαθητή και όχι το αντίστροφο. Γι' αυτόν τον λόγο, τόσο στις πρώτες συναντήσεις με τους μαθητές, όσο και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, δίνω ιδιαίτερη προσοχή, ρωτάω και ακούω τα παιδιά. Αν αντιληφθώ πως ένας τρόπος διδασκαλίας δεν ταιριάζει σε κάποιο παιδί, τότε τον αλλάζω. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η Αγγελική είναι μια εξαιρετική εκπαιδευτικός. Μιλάει πάντα με ευγένεια και εξηγεί το μάθημα με ηρεμία και υπομονή. "Έδεσαν" πολύ γρήγορα με το γιο μου και τον βοήθησε να κατανοήσει και να εξελιχθεί στο μάθημα των αρχαίων. Η Αγγελική κατάφερε να ψυχολογήσει και να "διαβάσει" τις ανάγκες του άμεσα, έδωσε βάση στα σημαντικά και μετέδωσε τη γνώση και τον τρόπο μελέτης με αποτέλεσμα την επιτυχία στις εξετάσεις. Πέρα από καλή εκπαιδευτικός είναι όμως και υπέροχος άνθρωπος. Πάντα γλυκιά, με κατανόηση και ενδιαφέρον. Απέναντί της δεν έχει απλά ένα μαθητή αλλά ένα φίλο!

Καρίσσα Σταμάτιου
18.09.2023

Η κυρία Αγγελική είναι μια από τις καλύτερες δασκάλες που είχε ποτέ η κόρη μου. Μια δασκάλα που θα παρακαλαγα να βρεθεί στη δημόσια εκπαίδευση μιας κ έχει πολλά να δώσει. Μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι από το εκπαιδευτικό κομμάτι που μας παρείχε.

Μα για έναν λόγο παραπάνω,την έχουμε βάλει στην καρδιά μας! Διδάσκει ανθρωπιά ,αγάπη , ζεστασιά. Νοιάζεται για τα παιδιά που διδάσκει λες και είναι δικά της. Η κόρη μου την αγαπάει πολύ.

Είναι σημαντικό ένας άνθρωπος που εμπιστευόμαστε τη μόρφωση του παιδιού μας, να καλλιεργεί και το χαρακτήρα του.Ειναι ανεκτίμητο.

Την προτείνω με κλειστά μάτια!

Μυρτώ Σταμούλου
07.09.2021

Καλησπέρα σας. Την καθηγήτρια Αγγελική Πορφυρή την είχα και εγώ στο γιο μου στο Δημοτικό. Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!! Είδα μεγάλη βελτίωση στο παιδί μου!!

Ευαγγελία Καστρινάκη
07.09.2021