Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλλιοντζή Χριστίνα

έως 30 ετών
Φιλόλογος
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι καθηγήτρια Φιλολογικών μαθημάτων του Γυμνασίου και του Λυκείου. Έχω αποφοιτήσει από το τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας του ΑΠΘ και έχω παιδαγωγική επάρκεια. Φιλολογικά μαθήματα διδάχθηκα στην σχολή και γενικά λατρεύω τα αρχαία και όλα τα φιλολογικά μαθήματα.

Έχω εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων κυρίως των φιλολογικών μαθημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες των μαθητών και μαθητριών είναι μεγαλύτερες αφού καλούνται να εξεταστούν σε μια πλειάδα μαθημάτων που αφορούν τα αρχαία, την έκθεση, την λογοτεχνία και την ιστορία.

Θα χαρώ πολύ να ξεκινήσουμε μαθημα μαζί!! Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λοιπόν, θα μπορούσα να ομολογήσω πως μετά από χρόνια φαίνεται να διέπομαι απο μεταδοτικότητα, και μεθοδικότητα στην διδασκαλία των μαθηματων. Έχω πάθος και αγάπη για την εργασία την οποία θεωρώ πολύ δημιουργική, υπέροχη και σπουδαία καθώς καλούμαι να μυήσω το παιδί στην ευρύτερη καλλιέργεια του που θα συμβάλλει και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα στις εξετάσεις των παιδιών αποτελεί το Άλφα και το Ωμέγα στις εκπαιδευτικές μου προτεραιότητες  σε ένα σύστημα εξεταδιοκεντρικό και απαιτητικό όπως το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. 

Έχω επιμονή και υπομονή που με την καλή διάθεση των μαθητών και μαθητριών αναδεικνύεται σε μια χαρά της δημιουργικής εκπαίδευσης. Το μωσαϊκό εργατικότητας και αμοιβαίας συνεργασίας είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα μαθήματα μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

2 έτη 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για να μεταδώσω γνώσεις σχετικές με τα φιλολογικά μαθήματα

Αγάπη και υπομονή με μικρές ηλικίες

Εξέλιξη της δικής μου προσωπικότητας και βελτίωση των δεξιοτήτων μου

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση δεν εκλαμβάνεται μόνο από το γνωστικό  επίπεδο του μαθητή/ μαθήτριας αλλά και από την διάθεση του και προθυμία να εργαστεί και συνεργαστεί μαζί μου. Η αλληλοόσμωση είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Καταλαβαίνουμε όχι μόνο τις εκπαιδευτικές ανάγκες του παιδιού αλλά και τις δυνατότητες του μέσα από ένα δημιουργικό μάθημα που δεν αποστερεί την θέληση για μελέτη αλλά συμβάλλει στην παρακίνηση του να μάθει  και στην γενικότερη ψυχολογική του υποστήριξη.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές