Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιαγκάλη Μαρία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μονόδρομος στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας, είναι η διδασκαλία μέσω των δυνατοτήτων του native speaking. Τα μαθήματα Γερμανικών που παραδίδω απευθύνονται τόσο σε άτομα όσο και γκρουπ ατόμων, πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Skype και προσφέρουν ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη εκμάθηση, πάντα με προσαρμοσμένες τιμές.

Ευέλικτες και προσαρμοσμένες τιμές ανάλογα με τα επίπεδα εκμάθησης που ο καθένας επιθυμεί καθώς και δυνατότητα group με παραπάνω από ένα μαθητή, δίνονται σαν επιλογή.

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Α1-Α2 13€ 

Β1 14

Β2 → 16€

C1 → 20€

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Με την κυρία Μαρία κάνουμε εδώ και 1,5 χρόνο μαθήματα μαζί. Κατέχει την γλώσσα σε άπτεστο επίπεδο, μιας και έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Γερμανία. Έχω μάθει να μιλάω με την σωστή προφορά και αυτό είναι ακριβώς αυτό που ζητάω μιας και θέλω να μετακομίσω Γερμανία. Το μάθημα είναι πάντα ευχάριστο και κυλάει όμορφα και γρήγορα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Fwteinh
09.12.2021

Καλησπέρα, ξεκίνησα με την κυρία Μαρία πριν λίγες μέρες για το ξεκίνημα της σχολικής μου χρονιάς αν και αργοπορημένα. Έχω να πω πως είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη, έχουμε παρά πολύ καλή επικοινωνία, υπάρχει υπομονή, πολύ ευγενική στάση και ανοιχτή στο να λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχω! Ότι πραγματικά ψάχνεις σε μια καθηγήτρια! Θα την πρότεινα 10/10 καθώς παράπονο δεν έχω και είμαι σίγουρη πως ούτε θα υπάρξει στο μέλλον!

Ναταλία
08.12.2021