Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζεβελέκου Κατερίνα

έως 30 ετών
Αχαρναί, Γαλήνης 18
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Παιδαγωγός αναλαμβάνει Ιδιαίτερα Μαθήματα-Δημιουργική Απασχόληση-Φύλαξη σε παιδιά Δημοτικού ή Προσχολικής ηλικίας. Οργανωτική, ευδιάθετη, δημιουργική και με μεγάλη αγάπη στα παιδιά.  

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στόχος μου δεν είναι μόνο η προσωρινή καλή επίδοση του μαθητή, αλλά η κατανόηση ως προς αυτά που εξετάζουμε, όπως και η μεγαλύτερη εμβάθυνση σε θέματα που το επιτρέπουν και σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά του. Ακόμα σημαντικότεροι η ανάληψη ευθύνης απ' τη μεριά του μαθητή, ειδικά στις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και μόνος του όταν αυτό είναι απααίτητο (πχ κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων στο σχολείο, ή στην περίπτωση που η οικογένεια αναγκαστεί να σταματήσει τα ιδιαίτερα). 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κίνητρό μου: Η αγάπη μου για τα παιδιά και το Δημιουργικό μου Πνεύμα που δεν θα μου επέτρεπε να εργαστώ σε έναν χώρο όπου κάνω το ίδιο κάθε μέρα χωρίς να έχω προκλήσεις. 

Σκοπός μου: Η πραγματική και ουσιαστική αλλαγή του κόσμου που ζούμε, μέσα απ' την εκπαίδευση. Όλα τα παιδιά να μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια τάξη, ανεξαρτήτως των σωματικών, γνωστικών, νοηττικών ή άλλων ιδιαιτεροτήτων. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το κλειδί όλων είναι ο διάλογος. Στην περίπτωση που το παιδί δυσκολεύεται να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι το απασχολεί, υπάρχουν παιδαγωγικά παιχνίδια που το οδηγούν στο να ανοιχτεί. Η εκπαίδευση πρέπει πάντα να χρησιμοποιεί ως κίνητρο τα ενδιαφέροντα του μαθητή/της μαθήτριας και ως επέκταση να τον καθοδηγεί σε αυτά που θέλει να διδάξει. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές