Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θ. Νικόλ

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

As a native English language speaker, and language enthusiast - and teacher of course - παραδίδω online μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα, εστιάζοντας κυρίως στην εξάσκηση του προφορικού λόγου με στόχο την ευφράδεια των μαθητευομένων. Χρησιμοποιείται κατάλληλο υλικό - προσαρμοσμένο στο επίπεδο, στην ηλικία αλλά και στα ενδιαφέροντα τoυ εκάστοτε μαθητευόμενoυ- έτσι ώστε να δημιουργείται ένα άνετο, φιλικό προς τo μαθητευόμενo περιβάλλον να βελτιωθεί αποβάλλοντας το άγχος, ακόμα και ξεχνώντας όσο γίνεται ότι "κάνει μάθημα"!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παρόλο που τα Αγγλικά είναι η μητρική μου γλώσσα, μπορώ να κατανοήσω τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες ακόμα ενός/μίας μαθητευόμενου/-ης μιας ξένης γλώσσας, διότι διδάχτηκα την Γερμανική ως ξένη γλώσσα καθώς και φοίτησα στο τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας.

Η προσέγγισή μου στο μάθημα είναι να το προσαρμόζω στις ανάγκες του μαθητευόμενoυ και κύριος στόχος είναι η ενίσχυση του προφορικού λόγου, μέσα από ενδιαφέροντα θέματα με αποτέλεσμα έτσι o μαθητευόμενoς να ξεχάσει ότι κάνουμε "μάθημα" να μην νιώθει ότι "εξετάζεται" αλλά να απολαμβάνει την σταδιακή του πρόοδο.

Επιπλέον δίνεται έμφαση στην συνεχή βελτίωση της ευφράδειας και άνεσης του προφορικού λόγου αποφεύγοντας έτσι την προσκόλληση στην ακρίβεια -και τη στυγνή αποστήθιση κανόνων- η οποία έρχεται με τον καιρό και μέσα από την εξάσκηση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πιστοποίηση CELTA στο Βρετανικό Συμβούλιο

Συνεχής Επαγγελματική Ανάπτυξη με διαφόρων ειδών σεμινάρια

12 Χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές