Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σφετούδη Νίκη

Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
Δυτική θεσσαλονίκη
Πτυχία
Tzaikou - Davou
Πιστοποίηση - On line διδασκαλία σε παιδιά και ενήλικες - Νέες Τεχνολογίες 2020 Επαληθευμένο
ariston project - Solihull Μεγάλη Βρετανία
Πιστοποίηση - Διαφοροποιημένη Διδασκαλία 2013 Επαληθευμένο
ΑΠΘ
Πτυχίο - Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία 1993 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

 Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών  ON LINE.

Είμαι Φιλόλογος Αγγλικής Γλώσσας ΑΠΘ  με πολυετή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα διδασκαλίας ( παιδικά, εφηβικά ,ενηλίκων και από Pre A1 μέχρι και C2).   Έχω μεταδοτικότητα, εφαρμόζω καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας κι έτσι επιτυγχάνεται η  απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων γλώσσας δια βίου καθώς και πιστοποιητικών. Στη σχολή μου είχα πολύ καλές  επιδόσεις  σε μαθήματα Σχολικής Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής,Ποίησης,Αμερικάνικου θεάτρου, Μετάφρασης,Προφοράς/Προφορικού Λόγου,Επιτονισμού,Γλωσσολογίας, Διδακτικής/Σχεδιασμού Μαθήματος και Μεθοδολογίας.  Η άριστη  ακαδημαικού επιπέδου  γνώση  της Αγγλικής ως διεθνούς γλώσσας  που είναι και οι πρωταρχικές μου σπουδές  και η άριστη γνώση της Ελληνικής  μου δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στη διδασκαλία  σε Ελληνες και  αλλοδαπούς ώστε να μπορώ να εξηγώ γλωσσικές λεπτομέρειες ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια και άνεση  από τη μια γλώσσα στην άλλη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εχω πολύ καλές  οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες,αγαπώ τον άνθρωπο και τη διδασκαλία.

Εχοντας εξειδικευτεί στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία , μαθαίνω σε κάθε μαθητή πως να μαθαίνει και προσαρμόζω το μάθημα στις ιδιαίτερες ανάγκες και το μαθησιακό προφίλ του  ώστε αυτός να πετυχαίνει  το μέγιστο δυνατό σε ένα ενδιαφέρον,ευχάριστο και υποστηρικτικό  περιβάλλον μάθησης.

Μπορώ να  αντιληφθώ πολύ καλά τη  θέση του μαθητή και τι αυτός χρειάζεται ως μαθήτρια που υπήρξα  η ίδια για πολλά χρόνια και σε άλλες ξένες γλώσσες  (γαλλικά,ιταλικά,γερμανικά,ισπανικά ). Όλο αυτό το γλωσσικό ταξίδι διεύρυνε τους πνευματικούς μου ορίζοντες   κι έτσι μπορώ καθώς διδάσκω να κάνω ακριβείς  γλωσσικούς συσχετισμούς ,βαθύτερες αναλύσεις και να εφαρμόζω ακόμη πιο πρακτική μεθοδολογία. Δε σταμάτησα δε ποτέ να μετεκπαιδεύομαι.

Μεγάλη μεταδοτικότητα και υπομονή καθώς και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και μεθοδολογίες  ακόμη και για τον πιο δύσκολο μαθητή.

Γνώσεις Ψυχολογίας μαθητή, πίστη στο ανεξάντλητο δυναμικό του , δημιουργία κατάλληλου κλίματος  διδασκαλίας που ευνοεί τη μάθηση.

Δυνατότητα διδασκαλίας και σε γκρουπ   με άψογη ομαδική συνεργασία και διαρκή  αλληλεπίδραση που βοηθά σημαντικότατα στην εκμάθηση μιας γλώσσας.

Σε περίπτωση συνεργασίας υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του βιογραφικού μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 1992 εως σήμερα με απόλυτη επιτυχία και καταξιωμένη δουλειά στο χώρο  διδασκαλίας της Αγγλικής με μαθητές σε Ελλάδα και εξωτερικό να εργαζονται με όχημα την ξένη γλώσσα που διδάχθηκαν από εμένα. Παρακολουθώ επίσης μαθήματα  μεταπτυχιακής  εξειδίκευσης  πάνω στη Διδασκαλια της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας. Η Ελληνική αποτελεί μητρική μου γλώσσα την οποία και λατρεύω ,ήμουν πάντα άριστη μαθήτρια στα μαθήματα γλώσσας ,λογοτεχνίας, έκθεσης ,έκφρασης  και η Φιλολογία ήταν η πρώτη σχολή επιτυχίας μου στις Πανελλαδικές. Τέλος έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Μετάφρασης και μπορώ να κάνω άνετα μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά κι από ελληνικά σε αγγλικά.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγάπη για διδασκαλία της γλώσσας και μετάδοση αυτής και του πολιτισμού της χώρας στους μαθητές.

Ενδιαφέρομαι να έχω διαρκή επαγγελματική εξέλιξη κι η διδασκαλία το προσφέρει αυτό καθώς είναι πολυδιάστατη  και καθόλου   στατική.

Οταν ένας διδασκει δυο μαθαίνουν κι όλο αυτό το δούναι και λαβείν είναι μια μοναδική εμπειρία που βοηθάει στην περαιτέρω  προσωπική καλλιέργεια και αυτοβελτίωση του ανθρώπου.

Τέλος κάθε μαθητής είναι μια μοναδική και χαρισματική προσωπικότητα τις πτυχές της οποίας καλείσαι να γνωρίσεις και να εξελίξεις μεταλαμπαδεύοντας γνώση.Καλείσαι  λοιπόν ως καθηγητής  να " ξεκλειδώσεις"   κάθε μαθητή  κι όλη αυτή  είναι πολύ  ενδιαφέρουσα διαδικασία  .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με διαγνωστικά τεστ και τεστ μαθησιακής  προσωπικότητας παράλληλα με κάποια πρώτα μαθήματα και συζήτηση μαζί του.  Έχω εξειδίκευση στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία.  Εάν ο μαθητής  είναι ανήλικος θα χρειαστούν και  καποιες πληροφοριες για το υπόβαθρό του από τους γονείς του καθώς και μια σκιαγράφηση του τι έχει κάνει μέχρι τώρα στην ξένη γλώσσα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές